Haberler

    FIFA 22 Kariyer Modu: Şimdiye kadar ortaya çıkan her şey sizlerle

    Güncelleme:

    EA Sports'un popüler futbol serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 22 hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan bütün detaylar! FIFA 22 kariyer modu'nda oyuncuları neler bekliyor?

    Kariyer Modu, şüphesiz en popüler oyun modlarından biridir. Kariyer Modu, oyunculara bir kulübü veya oyuncuyu, hatta oluşturulmuş bir kulübü kontrol etme ve bir kulübün bütün karmaşık işlerini yürütme veya oyuncularını bir süper yıldıza dönüştürme şansı verir.

    Bu mod yıllardır oyuncuların favorisiydi, ancak birçok oyuncu bazı yeni eklemelerin veya değişikliklerin gelmesini bekliyordu. Bu değişikliklerden bazıları, Ekim ayında piyasaya sürülecek olan FIFA'nın en son sürümü olacak FİFA 2022'ye eklenebilir. Kariyer modu'nda şimdiye kadar ortaya çıkan her şeyi sizler için derledik.

    FIFA 22 KARİYER MODU

    FIFA 22, özellikle yeni nesil konsollarda HyperMotion ve daha fazlası gibi birçok yeni özelliğe sahip olacak. kariyer modu ayrıca yükseltmeleri ve yeni özellikleri de barındıracak.

    Kariyer Modu'nun şimdiye kadar birkaç yeni özelliğe sahip olduğu ortaya çıktı. Bu özellik, Bir Kulüp Oluştur özelliği olarak adlandırıldı. EA, yeni mod hakkında resmi olarak şu sözlere yer verdi:

    "Bir kulüp kurarken ve onları küme düşme adaylarından dünya devlerine götürürken FIFA 22 Kariyer Modunda futbol hayallerinizi gerçekleştirin."

    Şimdiye kadar, bu yeni modla ilgili tek bilgi bu, ancak oyuncular için çok büyük bir katkı verecek gibi görünüyor.

    FIFA ayrıca Oyuncu Kariyer modunu da elden geçiriyor. Bu yeni bir mod olmayacak olsada, oyuncuların beklediği bazı yeni özelliklere sahip olacak.

    EA TARAFINDAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

    "Size ilerlemeniz, başarılı olmanız ve kendinizi Pro'nuzun oyundaki yolculuğuna kaptırmanız için daha fazla yol sunan elden geçirilmiş bir Oyuncu Kariyer deneyiminin keyfini çıkarın."

    Oyuna genel olarak birkaç yeni özellik geliyor ve Kariyer Modu bu seride daha iyi olacak gibi görünüyor. Yeni özellikler hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    EA Sports FIFA 2022 Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title