Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle Sivas İl Milli Eğitim Müdürülüğü kurban kesti.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle Sivas İl Milli Eğitim Müdürülüğü kurban kesti.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum personelinin katkılarıyla 15 Temmuzdaki darbe girişiminin önlenmesi dolayısıyla kurban kesildi.

Kurban kesim törenine Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Harun Tan, Ahmet Sevim, Şube Müdürleri ve kurum personeli katıldı.

Altınsoy, burada yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirterek, "15 Temmuz'da, Türkiye'yi ele geçirmeye çalışan şer odakların devletin ve milletin iradesiyle alt edildi. Allah milletimize bir daha böyle kara günler yaşatmasın. Rabbimiz, bu girişimi milletimizin birliği ve bütünlüğüne vesile kıldı. Biz de bu zor süreci atlattığımız için Rabbimize şükrediyoruz. Bu nedenle kurban kesmek istedik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Altınsoy Harun Tan Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title