Haberler

Ferizli Esnafı İftarda Buluştu

Ferizli esnafı, belediye ile esnaf ve sanatkarlar odasının ortaklaşa düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Ferizli esnafı, belediye ile esnaf ve sanatkarlar odasının ortaklaşa düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Ferizli Belediyesi ile Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fevzi Çakmak Caddesi'nde iftar düzenledi.

İftara konuk olan Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, esnafa tüm vatandaşın sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Mahalle bakkallarının, mahalleliye sahip çıktığını, gerektiğinde onlardan para almayıp veresiye sistemini yürüttüğünü anlatan Erdoğan, bakkalların mahalle sakinlerine sahip çıktığı gibi vatandaşların da mahallenin küçük esnafının arkasında durup alışverişini onlardan yapmaları gerektiğini söyledi.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ise esnafın her zaman ahilik kültürüyle hareket etmesini beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Böyle yapan esnaflarımıza Allah her zaman bereket verecektir, bundan hiç bir esnaf arkadaşımızın şüphesi olmasın. Önemli olan iş yeri açmak değil devamını getirmektir. SESOB olarak esnaf arkadaşlarımıza yönelik çeşitli meslek gruplarında mesleki kurslar açıyoruz. Mutlaka gelip bir çayımızı için. Size ilgili birimlerimiz yardımcı olacaklar. Bu güzel iftarda esnaflarımızı ve ilçe protokolünü bir araya getiren belediye başkanımıza ve esnaf oda başkanımıza teşekkür ediyorum."

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Paşalı da iftara katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yavuz Erdoğan Ferizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title