Haberler

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Güncelleme:

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleşti.

Ferizli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı biri ilave olmak üzere iki gündem maddesi ile toplandı.

Yoklamanın ardından meclis toplantısını başlatan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ana Cadde Yeni görünümüyle İlçeyi Feraha Kavuşturacak

Merkez Cadde üzerinde kurumlara ait altyapı çalışmalarının noktalanma aşamasına geldiğini vurgulayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, cadde üzerinde üstyapı çalışmalarının Adapazarı-Ferizli duble yolu ilçe girişi kısmından kaldırım çalışmaları ile başladığını, asfalt ve aydınlatmalarının da yapılarak ilçeye yakışır yeni görünümüne kavuşturulacağını ifade etti. Başkan Gündoğdu, devam eden kaldırım çalışmalarının sıkıntısız bir şekilde tamamlanması için çalışmaları yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda Çevre ve Şehircilik il müdürlüğünden 5 adet hibe araç alımı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Hayvan Pazarı yeri tahsisi ile ilgili başkana yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Halkımızın Çıkarlarını Koruyoruz

Hayvan Pazarı'nın Ferizli için önemli bir proje olduğunu işaret eden Başkan Gündoğdu, "Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye çok teşekkür ediyorum. Hayvan Pazarı Ekrem Başkanımızın sözüydü ve inşallah projeyi hayata geçiriyoruz. Yaşadığımız ilçenin ve halkımızın çıkarlarını korumak zorundayız. Bu konu önemli gündemimizdir. Bölgede ki ve çevre ilçelerde ki hayvancılık sektörüyle uğraşan vatandaşlar için burası önemli bir ticari üs olacak. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Gündoğdu Eylül Ayı Meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek, meclis üyelerine teşekkür etti. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Gündoğdu Gündoğdu Ferizli Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title