Haberler

Ferdi Özbeğen Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Ferdi Özbeğen, son yolculuğuna uğurlandı.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Ferdi Özbeğen, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Özbeğen'i son yolculuğunda sanatçı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki töreninin ardından Ferdi Özbeğen'in cenazesi Levent'teki Afet Yolal Camii'ne getirildi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazına, Özbeğen'in manevi oğlu Hilmi Özbeğen ve yakınlarının yanı sıra Sezen Aksu, Adnan Şenses, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Fedon, Ümit Besen, Nuri Sesigüzel, Şahin Özer, Selami Şahin, Mustafa Alabora gibi sanatçı arkadaşları ile Haluk Ulusoy ve Mehmet Sevigen de katıldı. Cenaze namazı öncesinde Hilmi Özbeğen tabuta sarılarak uzun süre beklediği. Cenaze namazının ardından dualar eşliğinde omuzlara alınan Özbeğen'in cenazesi Ulus Mezarlığı'nda götürülerek toprağa verildi. - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilmi Özbeğen Ferdi Özbeğen Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title