Haberler

    Feraye Tanyolaç: Oğlum Hüseyin Kaya büyüme çağında

    Güncelleme:

    Feraye Tanyolaç, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan olan oğlu Hüseyin Kaya ile önceki gün Bebek'teydi.

    Feraye Tanyolaç, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan olan oğlu Hüseyin Kaya ile önceki gün Bebek'teydi. Anne-oğul, sahilde yürüyüş yaparken objektife yansıdı.

    Tanyolaç, "Hüseyin Kaya'nın sağlık sorunları olduğu yönünde haberler çıktı, doğru mu?" sorusuna "Hayır. Oğlum büyüme çağında. Kilo alması ve kilosu normal" yanıtını verdi.

    Kayınvalide ve baldızla tatil

    Tolgahan Sayışman, Uludağ tatilinde kayınvalidesi Albana Abazi ve baldızı İlda Abazi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Almeda Abazi, eşinin Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafa kalpler yağdırdı.

    Yanlış yazmayın yanımdaki kızım

    İlk eşi Ebru İpekçi'yle evliliğinden olan kızı Lal ile Bebek'te görüntülenen Serdar Bilgili, muhabirleri uyardı. Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski başkanı Serdar Bilgili, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sokağa çıkma yasağında evinin önünde yürüyüş yapan Bilgili'nin yanında genç bir kadın vardı. Serdar Bilgili, fotoğraf çeken muhabirleri uyardı: "Yanlış bir şey yazmayın, yanımdaki kızım."

    Tulum tatili

    Yaklaşık 10 gün önce Meksika'ya giden Eda Taşpınar, Tulum tatiline devam ediyor. Tatil fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan sosyetik isim, doğa içinde verdiği bu pozu da Instgram sayfasına ekledi. Taşpınar, o karenin altına şu dizeleri yazdı: "Sarılsam bir mavi renge, koklasam ışıkları, tek tek çeksem içime."

    Gelişmek için çabala

    Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, yogaya merak sardı. Baş aşağı durmayı başaracak kadar kendini geliştiren Demirel, bu pozunu Instagram sayfasında "Gelişmek için çabala, mükemmellik için değil" notuyla paylaştı.

    Hamilelik anısı

    Anne olmak için gün sayan Ezo Sunal, yeni programı "Sesli Güldüm"ün çekimlerine verilen arada hatıra fotoğrafları çektirdi. Sunal, o kareleri "Böyle bir pazar. 36. haftada Sesli Güldüm çekiminde. Burada anı olarak dursun bakalım" notuyla Instagram sayfasında yayınladı.

    Ne eğlendik

    Eski oyuncu Zeynep Tokuş, yoga aşkını kızı Ayşe'ye de aşıladı. Tokuş, kızıyla birlikte yoga yaparken çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı: "Ah ne eğlendik. Tutku duyduğum şeyi kızımla paylaşabildiğim için minnettarım."

    Kiralık sevgili aranıyor

    Aynur Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde Twitter hesabından attığı mesajla şaşırttı. Şarkıcı, sayfasına "14 Şubat için kiralık bir sevgili arıyorum" diye yazdı. Oyuncu Kalust Şalcıoğlu'ndan Aydın'a ilginç bir yanıt geldi: "Çalışma saatlerini, koşullarını, sosyal hakları yazarsanız ben talibim hocam. NOT: Öpüşme ücrete tabidir."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Feraye Tanyolaç Serdar Bilgili Instagram Bebek Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    BOŞ MUHABBET:

    ÇOCUK BÜYÜME DEĞİL, ''GENİŞLEME ÇAĞINA''ADIM ATMIŞ. TAMAM ABLACIM DA TEMBELLİK EDİP, ÇOCUĞA EVDE YEMEK YAPMAK YERİNE ELİNE PARA TUTUŞTURUP FASTFOOD''A ALIŞTIRIRSAN, SONU BÖYLE SUMO GÜREŞÇİSİ GİBİ OLUR. SPOR SALONLARINA KOŞAR DURURSUNUZ. OLMADI MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title