Haberler

Fenomen Danla Bilic, doğum gününde sosyal mesafe kuralına uymadan parti verdi

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz akşam Survivor şampiyonu arkadaşı Cemal Can Canseven'in de katıldığı bir partide doğum gününü kutladı. Koronavirüse aldırış etmeden kalabalık bir grupla parti düzenleyen Bilic'e tepki yağdı.

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla kısa sürede ünlenen fenomen Danla Bilic, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşlarıyla 26. yaşını kutladı. Kendisine aldığı lüks hediyeyle gündeme gelen fenomen, şimdi de aralarında Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in de olduğu arkadaş grubuyla sosyal mesafe kuralına uymadan parti yaptı.

Doğum gününden pozları Instagram hesabından paylaşan Bilic'in 10 kişiyle samimi şekilde verdiği poz görenleri şaşkına çevirdi. İşte Danla Bilic'in tepki çeken paylaşımı:

Fenomen Danla Bilic, doğum gününde sosyal mesafe kuralına uymadan parti verdi

KENDİNE 105 BİN TL'LİK ÇANTA ALDI

Neredeyse her yaptığı gündem olan Danla Bilic, doğum gününde kendisine 105 bin TL değerinde dünyaca ünlü bir markadan çanta aldı. Yeni çantasını Instagram hesabından paylaşan Bilic'e "Görgüsüz" yorumunu yapmıştı.

Fenomen Danla Bilic, doğum gününde sosyal mesafe kuralına uymadan parti verdi

"BU NE GÖRGÜSÜZLÜK, ARSIZLIK"

Genç fenomene en ağır eleştiri de sunucu Ece Pirim'den geldi. Pirim, fenomen için "Ne idüğü belirsiz, aslında belirli(!) isimler yaş günü diye kendisine aldığı 105 bin TL'lik değerinde çantayı paylaşıyor. Yaş 26. Yazık bunları bu hale getirenlere. Bu ne görgüsüzlük, ne arsızlık, ne şımarıklık" ifadelerini kullandı.

Fenomen Danla Bilic, doğum gününde sosyal mesafe kuralına uymadan parti verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Can Canseven Danla Bilic Haberler

500

Yorumlar (18)

MERT:

Kadını tanımıyorum ama Cemal can ın ne işi var bu saçmalığın içinde?bir de marifet gibi bu dönemde paylaşmıyorlar mı. . . Cemal seni duyarlı zannederdik, sen bu ezik tiplere uyma bari. . yakışmıyor. . . Örnek olman gerekiyordu bu ne saçmalık

8
3
yanıtYanıtla
KEMAL:

Damla kim yaa. . . cemal canı tanıyoruz, her yerde kendini göstermeye çalışan , ünlü alma çabasındaki yasini de tanıyoruz. . . Cemal seni bunların içinde görmek çok acı. . . Kaliteni düşürüyorsun. . .

6
2
yanıtYanıtla
Lazoski:

O hep düşüktü

yanıt1
yanıt1
ertan:

1500 kişilik düğüne tepki yok 1000 kişilik mitinge tepki yok 10 kişi beraber olunca tepki adam olmaz bu ülke

6
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Tepki ona da var sallama

yanıt0
yanıt3
AHH AHHH:

Ne zaman bu kadar görgüsüz olduk arkadaş. Yok arabanın direksiyonunda video atmalar. Yok lüks şeyleri paylaşmalar. Tatil fotoğrafını paylaşmalar. Görgüsüzsünüz. Nasıl bir devire denk geldik bilmiyorum. Başkasının canı çeker diye ben rahat rahat dışarda yemek yiyemiyorum. Bunlar insanların gözüne gözüne sokuyor. Utanmazlar.

5
1
yanıtYanıtla
sinem:

şunları izleyip pirim vermeyin. . . . . . . . . . . . . . . allah aşkına neye faydaları var

4
2
yanıtYanıtla
y:

danla biliç nedir ne işe yarıyor kim

4
0
yanıtYanıtla
8 köşe Kasketli Bingöllü Memiş Dayı:

YA DANA ETİ , YADA TAVUK PİLİÇ ..HANGİSİ HESABINA GELİRSE .!!!.

yanıt0
yanıt0
SİMLİ:

YAŞI İTİBARİYLE YORUM YAPMAK BU KİŞİYİ DEĞİŞTİRMEZ . . SAĞLAM . . . . . . . . . . . . . . . . . YESİN ANLAR HAYATIN TOKADINI.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title