Haberler

Fenercell Artık Avusturya'da

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi GSM hattı Fenercell, Avusturya Telekom Grup ile yaptığı işbirliği ile artık Avusturya’daki Fenerbahçe taraftarlarına da GSM hizmeti sunacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi GSM hattı Fenercell, Avusturya Telekom Grup ile yaptığı işbirliği ile artık Avusturya'daki Fenerbahçe taraftarlarına da GSM hizmeti sunacak.

Fenercell ile Avusturya Telekom Grup işbirliğinin lansmanı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi. Lansmana Asbaşkan Turhan Şahin ve Tahir Perek, Avusturya Telekom Grup yetkilisi Stefan Amon, Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir, futbol takımı oyuncularından Serdar Kesimal ve Raul Meireles, Avusturya Fenerbahçe Derneği yöneticileri ve Fenercell çalışanları katıldı.

Törende konuşan Asbaşkan Turhan Şahin, "6 yılda örnek olacak şekilde mobil iletişim sektörünün lideri olduk. Birçok yeniliğe imza attık, hızlı büyüme, karlı tarifeler ve faaliyetler ile hem Kulübümüze hem de taraftarlarımıza kazandırdık. Fenercell, asırlık Fenerbahçe'nin önemli markalarından biri olmuştur. Başta Fenercell Müdürü Hakan Demir olmak üzere bu projeyi gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum" dedi.

"EN YOĞUN TALEP AVUSTURYA'DAN GELDİ"

Avusturya'da on binlerce Fenerbahçe taraftarının yaşadığını söyleyen Turhan Şahin, "Büyük taraftarımızın içindeki Fenerbahçe sevgisi Ankara'da neyse, Viyana'da da odur. Adana'da ne ise Graz'da da odur. Yurtdışındaki taraftarlarımız Fenercell'in farklı kampanyalarını duydukça, 'Fenercell bizim yaşadığımız yerde niye yok?' diyorlardı ve talepte bulunuyorlardır. Bu talebin en yoğun geldiği yer de Avusturya'ydı. Sektöre hakim tecrübeli bir ekibimiz var. Bu talebi karşılamak üzere hareket geçtiler ve kısa sürede Fenercell Avusturya'yı hayata geçirdiler" diye konuştu.

Avusturya Telekom Grup Avrupa Toptan Satış Sorumlusu Stefan Amon ise burada olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, işbirliği çalışmalarının geçmişinin 1 yıl önceye dayandığını söyledi. Şu anda 25 milyon müşteriden sorumlu bir mobil telekom şirketi olduklarını belirten Stefan Amon, American Mobile ile birlikte Dünyanın 4. büyük iletişim şirketi olduklarını ve 100 milyondan fazla müşteriyle çalıştıklarını söyledi.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerbahçe Spor Kulübü Hakan Demir Avusturya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title