Haberler

Fenerbahçe'nin "Yurt Dışında" Dediği Mehmet Topal Yeni Yıla Kartalkaya'da Girdi

Güncelleme:

Reina'daki saldırıda, gece kulübünde olduğu iddia edilen, daha sonra kulübü Fenerbahçe tarafından, "Tatilini yurt dışında yapıyor" açıklaması yapılan Mehmet Topal, yılbaşına Kartalkaya'da girdi.

Fenerbahçe'li futbolcu Mehmet Topal yeni yıla eşi Selda Topal ve dostlarıyla birlikte, kayak merkezi Kartalkaya'da girdi.

YURT DIŞINDA DEMİŞLERDİ, KARTALKAYA'DAN ÇIKTI

Ortaköy'de bulunan Reina gece kulübünde gerçekleşen silahlı saldırıda, tecrübeli futbolcunun da orada olduğu iddia edilmişti. Daha sonra Mehmet Topal'ın kulübü Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun tatil için yurtdışında olduğunu söylemişti. Milli Futbolcu ise yeni yıla eşi ve dostlarıyla birlikte Kartalkaya'daki Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort'ta girdi. Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, televizyonda evlilik programı sunan Zuhal Topal ve yakın dostlarıyla birlikte yemek yiyip eğlenerek stres attı. Yeni yılda barış temennisinde bulunan Mehmet Topal, "Yeni yılda ülkemizde huzurun ve barışın olmasını temenni ediyorum. Savaşların son bulmasını, ülkemizin o güzel günlerini yaşamaya devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Mehmet Topal ile akrabalığı bulunmayan sadece soyadı benzerliği olan Zuhal Topal da yeni yılın barış ve mutluluk getirmesini dileyerek, "Dostlarımızla ve ailemizle birlikte buradayız. Eşim çalışıyor ilk defa birlikte yeni yıla giriyoruz. Herkese güzel bir yıl diliyorum. Bütün memleketimiz ve dünyamız için acılarla dolu bir yıl oldu. Umuyorum ki bu yıl bize güzellikler getirsin. Herkese sevgi, barış ve mutluluk diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Topal Selda Topal Fenerbahçe Kartalkaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title