Haberler

Fenerbahçe Sezonun Transferini Belirledi: Moutinho

Güncelleme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin, son gözdesi Fransa pazarından. Lyon'dan Mathieu, Valbuena ve Monaco'dan Nabil Dirar'da sona gelen Fenerbahçe, asıl bombayı Joao Moutinho'yu alarak patlatmak istiyor.

4 GOL 5 ASİST

Fenerbahçe, 30 yaşındaki yıldız için öncelikle şartları soruşturuyor. Avrupa'nın en gözde takımı olan Monaco ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli orta saha için başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi şartları sonuna kadar zorlamaya hazır.

Joao Moutinho, bu sezon başına kadar sakat olduğu için Monaco'nun Fenerbahçe ile oynadığı Devler Ligi ön eleme karşılaşmalarında forma giyememişti. Sakatlığını atlattıktan sonra ise bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 52 mücadelede görev aldı. 4 kez fileleri sarsarken, 5 de asist yaptı.

TAM MAESTRO

Devler Ligi'nde yarı final oynayan Monaco, gelecek sezon için Mountinho'nun bölgesine yeni transferler düşünüyor. Teknik Direktör Leonardo Jardim'in kararına göre Kanarya'da harekete geçecek. Moutinho orta sahada tam bir organizatör.

NEDEN MOUTİNHO?

Tecrübeli futbolcu Aykut Kocaman'ın meşhur 'pas oyununa' uygun bir isim. Duran topları etkili kullanıyor. Rakip arkasına kilit pasları da Fenerbahçe'nin hücumunu çeşitlendirebilir. Ayrıca savunmaya yardımıda Kocaman'ın istediği türden. Bir orta saha için tek olumsuz yanı pozisyona girdiğinde bitiriciliği yüksek değil.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joao Moutinho Fenerbahçe Fransa Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title