Haberler

Fenerbahçe'nin ''100 Yıl'' Formaları Ve Yeni Sezon Koleksiyonu Tanıtıldı....

Fenerbahçe'nin 2006-2007 Futbol Sezonunda Giyeceği Formalar, Kamp Ve Antrenman Malzemeleriyle Kulübün Kuruluşunun 100. Yılı Şerefine Hazırlanan ''100 Yıl'' Formasının Tanıtımı Yapıldı.

Fenerbahçe`nin 2006-2007 futbol sezonunda giyeceği formalar, kamp ve antrenman malzemeleriyle kulübün kuruluşunun 100. yılı şerefine hazırlanan ``100 Yıl`` formasının tanıtımı yapıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri`nde yapılan tanıtıma, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile davetliler katıldı. Fenerbahçe`nin yeni sezonda Turkcell Süper Lig ve katılması halinde Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında giyeceği formalar, kamp ve antrenman malzemeleri ile Fenerbahçe Kulübü`nün kuruluşunun 100. yılı şerefine hazırlanan ``100 Yıl`` forması, podyuma çıkan mankenlerce tanıtıldı.

Gecede Adidas`ın hazırlamış olduğu yeni formaların yanı sıra Fenerium`un Fenerbahçe taraftarları için tasarladığı koleksiyonun da tanıtımı yapıldı.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yıl logosunu yapan Ali Tarhan`a bir plaket verdi. Tanıtım gecesinde bir konuşma yapan Nihat Özdemir ise sponsorlara teşekkür etti. İstanbul Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Hakkı Koçak da Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş`nin vergi rekortmenleri listesine

girmesinden dolayı başkan Aziz Yıldırım`a plaket verdi.

Koçak, ``Fenerbahçe Spor Ürünleri AŞ Göztepe Vergi Dairesinde ilk 100 mükellef içinde 4. sıradadır. Ödemiş oldukları vergilerden dolayı teşekkür belgesi hazırladık, başkana sunuyoruz`` dedi.

FUTBOLCULAR PODYUMA ÇIKTI

Gecede Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Can, Mehmet, Önder, Uğur, Tuncay, Servet, Selçuk, Murat, Mahmut Hanefi, Kerim, Gürhan, Mustafa, Ümit, Serdar ve Olcan podyuma çıktı.

Gecenin sonunda havai fişek gösterisi yapıldı. Tanıtımı yapılan 100. Yıl formasının çift taraflı giyilebilir olması özelliği ile Türk futbolunda bir ilke imza atıldığı ifade edildi. Formanın bir yüzü Fenerbahçe`nin altın çağını simgeleyen altın renklerden, diğer yüzü ise klasik sarı-lacivert çubuklu tasarımdan oluşuyor.

Fenerbahçe`nin yeni sezon koleksiyonunda, altın, çubuklu ve platin olmak üzere 3 farklı maç forması bulunuyor. Fenerbahçe`nin 3 farklı orijinal maç formalarının 70 YTL, çift taraflı 100. yıl formasının 100 YTL, çubuklu taraftar replika formanın ise 52 YTL`den tüm Adidas satış noktaları ve Fenerium mağazalarından yarından itibaren satılacağı bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü 100. Yıl Komitesi Başkanı Ender Alkaya, gecede yaptığı konuşmada, 100. yılda yapılacak etkinlikler konusunda bilgi verdi. Fazıl Say`ın 100. yıl için bestelediği senfoniyi çeşitli illerde icra edeceğini anlatan Alkaya, ``100. yıl balosu, Fenerbahçe tarihini anlatan bir film ve bir kitap yapılacak`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title