Haberler

    Fenerbahçe'den Derbi Öncesi Şok Haber!

    Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'in derbi öncesinde Van der Wiel'e yumruk salladığı iddia edildi.

    Fenerbahçe'de derbi öncesinde büyük bir kriz yaşandığı ve Volkan Demirel ile Van der Wiel arasında kavga çıktığı öğrenildi.

    Sarı Lacivertlilerin sorunlu futbolcusu Van der Wiel yine kriz çıkardı. Teknik direktör Dick Advocaat ile de gerginlik yaşayan ve takımın huzurunu bozan Hollandalı futbolcu antrenmanlara da sakatlığını gerekçe gösterip çıkmıyordu.

    Volkan Demirel, Van der Wiel'e neden yumruk salladı?

    Galatasaray derbisi öncesi Gregory van der Wiel'in yaptıkları bardağı taşırdı. Kaptan Volkan Demirel de bu duruma dayanamadı. Daha önce ikili arasında birkaç kez yaşanan gerginlik bu sefer fiziksel müdahaleye dönüşüyordu. Volkan Demirel'in, Van der Wiel ile konuşmak istemesi üzerine Hollandalı oyuncu "Sen bu işe karışma" cevabı verdi.

    Volkan Demirel de bu duruma daha fazla dayanamadı. Van der Wiel'in üstüne yürüyen Volkan Demirel, Hollandalı oyuncuya yumruk salladı. Tam bu sırada araya diğer oyuncular girdi ve olayın büyümesini önledi.

    Gregory van der Wiel'in Fenerbahçe performansı

    Gregory van der Wiel, Fenerbahçe formasını 17 resmi maçta giydi. Gol atma başarısı gösteremeyen Hollandalı oyuncu tek asistini 27 Temmuz'da 2-1 kazandıkları Monaco maçında Emenike'ye yapmıştı.

    Volkan Demirel, Van der Wiel'i sezon başı kampına katıldığında sıcak bir şekilde karşılamıştı. Ancak daha sonra yaşananlar ikilinin arasını açtı.

    FutbolArena

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gregory van der Wiel Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title