Haberler

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'dan Ersun Yanal'a Ziyaret

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'a, Memorial Hastanesi'nde anjiyo yapıldı.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'a, Memorial Hastanesi'nde anjiyo yapıldı.

Anjiyo işlemi sırasında doktorların tavsiyesiyle kendisine stent takıldı.

Yanal'ı ilk ziyaret eden Başkan Aziz Yıldırım olurken, Yıldırım basın mensuplarına şunları söyledi:

"Bir kaç gündür ağrı hissediyordu, bugün doktora geldi ve muayene oldu, anjiyo yapıldı. Anjiyoda da doktorlar stent takılması gerektiğini söylediler kendisi de bunu kabul etti ve stent takıldı. Pazar günü Galatasaray maçında takımın başında olup sahada olacak. Kendisine geçmiş olsun diyorum. İnşallah pazar günü maçta gereğini yapacaktır."

Hastane Yönetimi'nden ise Ersun Yanal'ın kalbiyle ilgili bir problem tespit edildiğini ve gerekli müdahaleyi yaptıkları belirtilirken Profesör Doktor Servet Öztürk şu bilgileri aktardı:

"Ersun Bey'in 2 damarında yüzde 70 oranında bir darlık gördük. İki damarına da stent koyduk. Bu gece takip edeceğiz yarın evine gitmesine müsade edeceğiz. Pazar günüde muhtemelen maça da gidebilirsin diyeceğiz. Sağlık durumu gayet iyi çünkü.

Kalp krizi olsaydı yarından sonra maça gidebilşirsin denilmezdi, bu mümkün değil 1 ay gidemezsiniz diyecektik. Bugün yürüyerek geldi testler sonrası ortaya çıktı. Her hangi bir şikayeti yoktu. Damarlarında darlık olduğunu anjiyo yapınca gördük ve erken müdahale edilmiş oldu. Hiçbir zarar görmeden iki damarına da stent takılmış oldu. Bundan sonra istediği gibi çalışma hayatına da aynen devam edebilir. Hiç bir yasağımız engelimiz yok.

Zaman zaman kontrol edeceğiz yeni şeyler olmasın diye yarında taburcu edeceğiz. Pazar günü maça gitmesinde izin verebiliriz. yarın öğlen saatlerinde taburcu edeceğiz.

Stressiz hayat yok. Başka risk faktörleri de var onları da ortadan kaldırmak lazım. Aşırı stresten koumak için biraz da ilaç desteği yapabiliriz ama çok stresli olduğunu sanmıyorum. Ben rahat gördüm kendisini" - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Ersun Yanal Fenerbahçe Memorial Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title