Haberler

Fenerbahçe, Balıkesirspor'u 4-3 Mağlup Etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Balıkesirspor'u 4-3'lük skorla geçti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında oynanan bol gollü mücadeleyi sarı-lacivertliler 4-3 kazanmayı başardı.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI, BALIKESİRSPOR KARŞILIK VERDİ

8. dakikada Fenerbahçe, Caner Erkin ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada Alper Potuk ceza yayı gerisinden pasını Diego Ribas'a verdi. Diego topuk pasını sol kanattan bindirme yapan Caner Erkin'e aktardı. Caner altıpasın sol köşesinin biraz gerisinde topla buluşur buluşmaz yerden sert ve düzgün vurarak topu uzak direk yanından ağlarla buluşturdu: 1-0

15. dakikada Balıkesirspor, Isaac Promise'nin kafa golüyle beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanatta topla birlikte ilerleyen Uğur Akdemir ceza sahasına koşu yapan Isaac Promise'ye uzun pasını attı. Savunma arkasına iyi koşu yapan Isaac Promise altıpasın gerisinden kaleci ile karşı karşıya iken kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1-1

DİEGO RİBAS İLK LİG GOLÜNÜ ATTI

21. dakikada Balıkesirspor, Ante Kulusic'in golü ile 2-1 öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Berkan Emir altıpas içerisine ortasını yaptı. Kalesinden çıkan Volkan Demirel topu uzaklaştırmak istedi ancak top kısa düştü ve penaltı noktasında topu takip eden Ronald Vargas topu kafayla altıpas içerisine indirdi. O noktada Ante Kulusic topu aldıktan sonra döner dönmez yakın mesafeden şutunu çekti top ağlarla gitti: 1-2.

26. dakikada Fenerbahçe, Diego Ribas ile beraberliği yakaladı. Sol kanatta rakibi Sercan Yıldırım'dan topu kapan Caner Erkin altıpasın ön tarafına ortasını yaptı. O noktada bulunan Pierre Webo topu arkaya aşırttı ve altıpasın gerisinde topu iyi takip eden Diego Ribas gelişine şutunu çekti ve bu sezon ligdeki ilk golünü attı: 2-2.

İLK YARI BİTERKEN MAÇTAKİ ALTINCI GOL GELDİ

40. dakikada Balıkesirspor, Berkan Emir'in şık golü ile 3-2 öne geçti. Ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Berkan Emir sol ayağı ile ortasını yaptı. Doğrudan kaleye yönelen top kaleci Volkan Demirel'in üzerinden geçerek ağlarla buluştu: 2-3.

44. dakikada Fenerbahçe Moussa Sow ile beraberliği tekrar yakaladı. Ceza sahası dışı sol taraftan kullanılan serbest vuruşta Diego ortasını yaptı. Altıpas gerisinde sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Moussa Sow kafa vuruşunu yaptı top ağlarla buluştu: 3-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 3-3 berabere tamamlandı.

SOW'DAN GALİBİYET GOLÜ

Fenerbahçe ikinci yarıya da hızlı başladı. Emenike'nin şutu asiste döndü, arka bölümde boş kalan Moussa Sow topa dokundu ve Fenerbahçe 4-3 öne geçti. Kalan dakikalar gol getirmeyince maçı Fenerbahçe kazandı ve liderliğe oturdu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Balıkesirspor Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (70)

RealistmobilWeb@haberler.com:

Fenerbahçe şike yaptı yeaw diyenler 1993 yılında nerdeydiler yada 2004 te Bursaspor küme düşürülürken 2006 da kupa sizin lig bizim pazarlığı yapılırken neredeydiniz Ben cevaplayayim ISINIZE GELMEDI sadece fener şike yaptı diye bik bik ötersiniz işinize öyle gelir. Fenerbahçe 3 temmuz sürecinde ortaya çıkan şike dalgası Saçmalığından ciddi bir yara almıştır nedeni fenerbahçe nin türkiyenin en büyük kulübü olması istenmemesi fenerbahçe o zamandan bu yana maddi ve manevi olarak çok rahatlayacak rakipsiz bir takım olacaktı sadece söyleyebileceklerim bu kadar birini yargilamadan önce kendine bakmak gerek sen neler yapmışsın

34
22
yanıtYanıtla
HendrixmobilWeb@haberler.com:

Şike diyenler olacaktır.

16
14
yanıtYanıtla
..... Mobil-ANDROID:

Şikebahçe yine allem etti kullem etti maçı aldı. Trabzonspora hakkını teslim etmediğiniz sürece bu leke üzerinizde kalacaktır. İstediğiniz kadar hakkınızla maç kazanın bu böyle devam eder. Ne zamanki Trabzonspora şampiyonluğunu teslim ederseniz o zaman milletin gönlünde aklanırsınız.

10
16
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

ulan dalkavuklar. . . şike sürecinin parelelin oyunu olduğunu sağır sultan duydu. . . adamlar sacayağı gibi polis-savcı-hakim üçlüsü ile at oynattılar , sizinde işinize öyle geliyor, biliyorsunuz kumpası ama. . . . an azından çamur atalım izi kalır derdindesiniz. . . bu ligin şike yapmayan tek takımına bütün yataşçılar(birbirine yatanlar) el birliği ile şikeci diyerek sıyrılacaklarını sanıyorlar. . . ama fena yanılıyorlar. . fb tek balına tüm şikecilere karşı. . . eğer fb şike yapıyorsa. . . . yatanlar şerefsizdir. . .

22
4
yanıtYanıtla
Mersinli:

Para şike işte fener işte. . . ! Bu fenerlilerde nasıl bir yüz varsa hala feneri tutabiliyor yazık ya.

8
17
yanıtYanıtla
babanız BEŞİKTAŞ:

bir günlük liderlik için sevinebilirsiniz şimdi

9
15
yanıtYanıtla
halidMobil-ANDROID:

13 yılda asgari ücretliyi köle gören akp ,13 yılda dolandırıcılığı hortlatan akp yalanlarla doları 2.71 tl yaptı.oyumuz milli ittifaka

4
20
yanıtYanıtla
jardelmobilWeb@haberler.com:

Şikebahce gelsin çantalar

9
14
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

Bunca gerçekten sonra hala Fenerbahçe ye şikeci diyen insanlar, maalesef, ya kör, ya kıskançlık krizi içinde, ya da ifade etmek istemediğim bir özüre sahipler...

12
11
yanıtYanıtla
dobraci Mobil-ANDROID:

fenere sikeci diyen musfetteler eyer bu ligde sike varsa fenerbahce sike siralamasinda galatasaraydan da digerlerinden de sonra gelir donup bir baksinlar gecmisteki sampiyonluklarina federasyonu arkalarina aldiklari yillari unutmasinlar o yaygara yapanlar ...fenerle ugrasmasinlar artik yeter fenerin yerinde olsalar kume duserlerdi

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title