Haberler

Fenerbahçe, A2 Takımıyla Yaptığı Hazırlık Maçını 3-1 Kazandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Fenerbahçe A2 takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Fenerbahçe A2 takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla sürdürdü.

Fenerbahçe, Fenerbahçe A2 takımı karşısında 3-1 kazanırken, golleri Henri Bienvenu, Semih Şentürk (penaltı) ve Dirk Kuyt kaydetti. Fenerbahçe A2 takımının tek golü ise Emrah'tan geldi. Öte yandan Fenerbahçe, bugün Fenerbahçe A2 takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasının ilk yarısında A2 takımından Furkan Taşdemir'in, Orhan Şam ile girdiği ikili mücadele sonrası sağ kaval kemiğinde shaft kırığı gerçekleşti. Furkan Taşdemir, yarın sabah Göztepe Medical Park Hastanesi'nde ameliyat olacak.

Milli takımlarında oynayan oyuncular antrenmanı bir rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, diğer oyuncular ise Fenerbahçe A2 takımı ile yapılan hazırlık karşılaşmasında görev aldı.

Öte yandan ülkesinin milli takımında bulunan Miroslav Stoch ile A2 Milli Takımında bulunan Özgür Çek ve U19 Milli Takım kampında bulunan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Joseph Yobo salonda çalışıp, tedavi olurken, Mehmet Topuz ve Raul Meireles'in ise tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına 18 Ekim Perşembe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Henri Bienvenu Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title