Haberler

Federasyon Gidecek Dedim, Gitti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe ile Oynadıkları Lig Maçının Ardından Futbol Fedarasyonu'nun Gideceğini Söylediğini, Nitekim de Federasyonun Gittiğini Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçının ardından Futbol Fedarasyonu'nun gideceğini söylediğini, nitekim de federasyonun gittiğini söyledi.

Yönetim ibra edildi

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında, kongre üyelerinin konuşmasının ardından söz alan Demirören, bazı eleştirilere yanıt verdi.

“Ben Fenerbahçe maçından sonra (Federasyon gidecek) dedim gitti” diyen Demirören, “Beşiktaş Kulübü başkanı sözünün arkasında durur. Ben kimseden Beşiktaş'a fazla hak verin demedim. (Hakkını koruyun) dedim” diye konuştu.

“GELİN BEYAZ BİR SAYFA AÇALIM”

Demirören, “Gelin beyaz bir sayfa açalım. Fulya bitti tartışması hala bitmedi. Biz genel kuruldan aldığımız yetkiyi kullanıyoruz. Biz Beşiktaş'ın geleceği için hareket ediyoruz. Sayın Nevzat Demir 10'ar milyon dolar teklif etti. Ama sadece ayağa Nevzat Demir ve Erdoğan Demirören kalktı, diğerleri neredeydi” dedi.

PAF TAKIMLA SAHAYA ÇIKMA...

Fenerbahçe maçı sonrası Sivasspor karşılaşmasına PAF takımıyla çıkacakları açıklamasına da değinen Demirören, “Bugün olsa, aynı hareketler olsa Sivasspor maçına yine PAF takımıyla çıkarım. Futbolcularımızın bize gelip (Hep beraber çıkacağız, biz yapacağız) demesi nedeniyle vazgeçtik. Ben Beşiktaş kulübü başkanıyım, ben Yıldırım Demirören'im, her söylediğim lafın arkasında sizlerden destek alarak varım” şeklinde konuştu.

DEL BOSQUE DAVASI

Son olarak Del Bosque davasına değinen Demirören, şöyle devam etti:

“Del Bosque davası hala devam ediyor. Ödeme için CAS'a gitmedik. Haklı olduğumuz için CAS, FIFA'nın kararını dondurdu.

Herkesin atladığı, basının görmek istemediği, biz bu davayı federasyonda kazandık, bize 800 bin dolar borçlu çıktı. Bu dava Türkiye'nin davası. CAS'ta hakkımız yendi. Bir CAS avukatı çıkıyor, hakkımızın yendiğini söylemiyor, haksız olduğumuzu söylüyor. Biz bu davayı sonuna kadar götüreceğiz.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title