Haberler

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, akaryakıt istasyonuna dalarak görevliyi ezdi. O anlar kameralara yansıdı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, akaryakıt istasyonuna daldı. Yakıt tankını parçalayıp akaryakıt görevlisine çarpan otomobilin yarattığı dehşet anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Kocaeli'nin Başiskele ilçesi D-130 Karayolu'ndaki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre 06 BD 644 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı ve akaryakıt istasyonuna daldı. Hızla ilerleyen otomobil, yakıt güçlendirici tankını çarparak parçaladı. Bu sırada başka bir araca akaryakıt dolduran görevli Coşkun Ç., kaçmaya çalışırken otomobillin çarpmasıyla yaralandı.

Kazada kimliği öğrenilemeyen otomobil sürücüsü de yaralandı. Olayı gören istasyon çalışanları hemen yaralıların yardımına koştu. Çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza anı saniye saniye istasyonda bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

NASIL OLDUĞUNU BİZ DE ANLAMADIK

Görgü tanıklarından istasyon sahibi İbrahim Aksoy, "Kazanın nasıl olduğunu biz de anlamadık. Karşıdan gelen araç pompaya girdi. Yakıt tankı vardı. Oraya çarptı. Biz de bir şey anlamadık. Kamera kayıtlarından anladık. Pompacımız yaralı onu hastaneye kaldırdık. Çok şükür hayati tehlikesi yok. Burada gereksiz sürat yapılıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (2)

kara:

inci gözübüyük sizin oralar

0
0
yanıtYanıtla
AYTEN ABLA:

Direksiyon hakimiyetini kaybetmek neden hep Türkiye''de oluyor? Sorsan hepsi kendini usta şoför sanır. Belli oluyor işte kazalardan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title