Haberler

Fatih Terim: Hoşumuza Gitmeyen Bir Olay Oldu Ama Bugün Neşeliyim

Güncelleme:

4-1'lik Kosova galibiyetinin ardından açıklama yapan Fatih Terim, "Hoşumuza gitmeyen bir olay oldu ama bugün gayet neşeliyim, 4-1 iyi skor." dedi.

Kosova-Türkiye maçının ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, flaş röportajda konuştu.

İşte Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar:

"KOSOVA ÇOK İYİ OLACAK"

"Oyuncularımı kutluyor, tebrik ediyorum. 11 Haziran gibi sapha bir tarihte oynadık. Bizimki biraz daha değişik. 14 Mayıs'ta biten var, 4 Haziran'da biten var. Oynamayan oyuncumuz çok veya 1 maç oynayan var. Hepsini aynı potada eritmek kolay değil. Herkesin tatilde olduğu bir dönemde, arkadaşların böyle özveriyle çalışmasından ötürü kutluyorum. Rakibimiz agresifti. Burada İzlanda'ya da kök söktürdüler. İyi bir antrenörleri, iyi bir takımları var. İleride daha da iyi olacaklar.

"UEFA'YA RAPOR YAZACAĞIM"

Arnavut halkına teşekkür ediyorum. Bizi burada çok güzel ağırladılar. Bir rapor da yazmak istiyorum UEFA'ya. Mart ayından bu yana 1 tane hazırlık maçı oynadık Moldova ile. Bundan 10 gün sonra sezon açacak takımlarımız var. Temmuz'un 5'i ve 12'si UEFA'lar için ön eleme maçları var. Dolayısıyla, uzun bir sezonu yorgun argın, fizik ve mental açıdan bitmiş oyuncuların kendilerini toplaması kolay değil. Çözüm bulmak kolay değil."

"LİDER BİTİREBİLİRİZ"

"Her şey, her zaman bizim elimizde. Kazanıyorsanız sorun yok. Mümkünse lider gitmeliyiz. Olamıyorsa ikinci gitmeliyiz. İzlanda'nın attığına, üste yaklaşma adına sevindim. İzlanda yenemese ikinci olurduk. Önemli değil. Lidere daha da yaklaştık. Ukrayna veya İzlanda'dan birini yenersek gideriz. Şimdi bize liderlik şansı doğdu. Bu bizim için daha iyi. Herkes San Marino, Andorra, Malta ile oynarken biz Kosova ile oynuyoruz son torbadan. Hırvatistan uzun süredir yenilmiyordu, yendi. İzlanda, son Avrupa şampiyonasının yıldızlarından. Ukrayna her zaman iyi. Zorlu bir gruptayız. Bugün Ukrayna, Finlandiya'ya neredeyse yeniliyordu. Grup her şeye açık. 5 puan gerideyken, bugün 2 puan gerideyiz. Acaba lider bitirebilir miyiz diye bakarım. İnşallah buna muvaffak oluruz.

"BUGÜN GAYET NEŞELİYİM!"

Bugün gayet neşeliyim. Burayı zor görüyordum. Tarih kolay değil. Kiminin transferi var, kimi sakat. Gökhan Gönül, 1. dakikada aldığı darbeyle bütün maç oynadı. Diğerlerinin aklı başka yerde. Bir de hoşumuza gitmeyen olay oldu. 4-1 bitmesi, bütün oyuncularımın takdir edilmesi gerektiğini ortaya koyuyor."

"HER YERDE HER ŞEYİ YAPABİLİRİZ"

Ukrayna ile 2 ayrı devre oldu. İlk yarı kötüydük. İkinci yarıda 2-0'dan 3-2 öne geçecek durum oldu. Orada bize kalan tek avantaj, 2-0'dan 2-2 yapmamız. Kendi sahamızda 2 puan kaybettiğimiz aşikar. Bizim takımımız, her yerde her şeyi yapabilir. Eylül ayındaki başındaki Ukrayna ve içeride Hırvatistan maları çok nşeyi belli edecek. Ukrayna'nın çok avantajı var, ligi devam ediyor. Biz eylülde 2-3 haftalık bir ligle gideceğiz. Bu tek dezavantajımız olacak. Allahın izniyle her tarafta her şeyi yapabiliriz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Ukrayna İzlanda Kosova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title