Haberler

Faslı Futbolcu Benatia'nın Maaş Bordrosu İnternete Düştü, Almanya Karıştı

Güncelleme:

Bayern Münihli Benatia'nın 2015 Kasım ayı bordrosu internete düştü. Alman polisi, primler hariç 1.1 milyon TL maaş aldığı ortaya çıkan Benatia için soruşturma başlattı.

Bayern Münih'in Faslı futbolcusu Medhi Benatia'nın 2015 Kasım ayı bordrosu WhatsApp üzerinden paylaşıldı. Primler hariç 333 bin 400 Euro (1.1 milyon TL) maaş aldığı ortaya çıkan Benatia'nın bordrosunun internete düşmesi üzerine Alman polisi soruşturma başlattı.

333 BİN 400 EURO AYLIK

Benatia'nın Kasım ayı bordrosu sosyal iletişim ağı WhatsApp üzerinden paylaşıldı. Kasım ayı bordrosuna göre Benatia aylık 333 bin 400 Euro (yaklaşık 1.1 milyon TL) maaş alıyor. Buna primler de dahil değil. Yıldız futbolcunun maaş bordrosunun internete düşmesi üzerine polis soruşturma başlattı.

"BELGEYİ KATLAYIP, TORPİDOYA KOYDUM"

Özel bilgilerin ihlali gerekçesiyle soruşturma açan polis, bordronun resmini kimin çekip dağıttığını bulamayı hedefliyor. Benatia, polise verdiği ifadesinde "Belgeyi katlayıp arabanın torpido gözüne koydum" dediği öğrenildi. İnternete düşen fotoğraf incelendiğinde arabanın içinde çekildiği fark ediliyor. Fotoğrafta bordro belgesiyle birlikte arabanın vitesi görünüyor.

İLK DEĞİL, DAHA ÖNCE DE OLDU

Bayern Münih'de, Juventus'dan aldığı Vidal'ın maaş bordrosunu soyunma odasında diğer futbolcuların göreceği şekilde ortalıkta bırakması da daha önce sorun olmuştu. Şimdi de Benatia'nın maaşının ortaya çıkması kulüp yönetimini harekete geçirdi.

BUNDAN SONRA KURYE GÖNDERECEK

Futbolcuların maaş bordrosunu şimdiye kadar kulüpte elden veren Bayern Münih, bundan sonra özel kuryeyle evlerine gönderme kararı aldı. Bayern Münih bu kararı, futbolcu maaşlarının takım içinde bilinmesinin oyuncular arasında kıskançlığa yol açacağına ve ayrıca transfer görüşmelerinde ücretlerin bilinmesinin işlerini zorlaştıracağına inandığı için aldı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (31)

murat:

Pis akp liler.

19
23
yanıtYanıtla
nihat:

kefenin cebi yoktur fakıre dagıt

35
3
yanıtYanıtla
Malo:

Bilale söyle sen onu

yanıt37
yanıt8
murat:

Bilal bey dakikada bu kadar kazanıyor.

21
5
yanıtYanıtla
HARAMSARAY:

BENIM ÇOCUKLARIM HIÇ ÇALISMADAN BUNDAN DAHA FAZLA KAZANIYOR

16
9
yanıtYanıtla
PİR YOLU:

TÜM DÜNYADA BU ADELETSİZLİĞİN SEBEBİ DİNDİR DİNLER KAPİTALİZME HİZMET EDİYOR

11
11
yanıtYanıtla
bad git lan:

din adam gibi uygulansa zaten adaletsizlik olmaz akilsiz

yanıt7
yanıt2
kesinlikle haklı:

kesinlikle haklısın, din bir siyasettir zengini koruma yoksula şükrettirme siyaseti

yanıt4
yanıt0
baroo:

yıllık 4 milyon euro ediyor. bu ülkede sabri 5milyon tl alıyor kimse şaşırmıyor, bu adamın bayer münih te bu parayı almasına herkes şaşırıyor hayret birşey ya

20
0
yanıtYanıtla
Kacak:

Turkiyede Akp den once nereden kazandin. Şimdi Allah verdiler var.

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title