Haberler

Farkın Olsun Proje Yarışması'nda Ödüller Dağıtıldı

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve kurum içerisindeki tüm çalışanların katıldığı Farkın Olsun Proje Yarışması bu yıl ikinci kez gerçekleştirildi.

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve kurum içerisindeki tüm çalışanların katıldığı Farkın Olsun Proje Yarışması bu yıl ikinci kez gerçekleştirildi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda görkemli bir ödül törenine sahip olan ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'ın evsahipliği yaptığı geceye Cumhubaşkanlığı Başdanışmanı Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ (katılmaları halinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mevlüt Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Eyüp Karahan) ve çok sayıda davetli katıldı.

Farklı görev ve unvanlara sahip 294 Spor A.Ş. personeli organizasyon, sosyal sorumluluk, yeni spor branşı, pazarlama ve tanıtım, spor ve teknoloji, sistem geliştirme olmak üzere altı kategoride toplam 457 proje ile Farkın Olsun Proje Yarışması'nı renklendirdi. 457 proje içinden ön değerlendirmeyi geçen 18 proje finalist olmayı başardı.

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve kurum içerisindeki tüm çalışanların katıldığı Farkın Olsun Proje Yarışması'nda 6 kategorinin birincileri ödüllerini aldı.

Organizasyon kategorisinde Önder Candar, Herkes İçin Spor projesiyle,Sosyal Sorumluluk kategorisinde Safiye Bektaş Erener, El Ele Engelleri Aşalım projesiyle, Yeni Spor Branşı kategorisinde Emre Toprak Özaydın, Erkek Pilates projesiyle, Pazarlama ve Tanıtım kategorisinde Hayriye Filiz, Çocuk Olimpiyatları projesiyle, Spor ve Teknoloji kategorisinde Seda Güner, Spor A.Ş. TV projesiyle, Sistem Geliştirme kategorisinde Engin Karataş-Murat Yoldaş-Safiye Bektaş, Spor A.Ş. Geri Dönüşüm projesiyle, birincilik ödüllerine layık görülen isimler oldular.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen Farkın Olsun Ödül Töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Göksel Gümüşdağ Burhan Kuzu Eyüp Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title