Haberler

Fark yaratan kitaplarımızla baharı karşılıyoruz!

Tudem, 2017 baharında, tema çeşitliliği ve farklı edebi lezzetler barındıran yeni bir koleksiyonla okuruyla buluşmaya hazır.

Aytül Akal ve Mavisel Yener'in birlikte kaleme aldığı, ilk iki kitabıyla binlerce okurun hayatında yer edinen Kayıp Kitaplıktaki İskelet serisinin üçüncü kitabı Fare Sarayı heyecan yaratıyor. Çeviri eserleri ve ödüllü öyküleriyle bilinen Kerem Işık, çocuklar için yazdığı ilk roman Özgür Çocuklar ile sıradışı bir dayanışma macerası sunuyor. Edebiyatımızın değerli kalemlerinden Habib Bektaş, Tombik Balık'ın ikinci kitabı Denizler Hepimizin'de, farklılıkların kabulü ve birlikte yaşamanın değeri üstüne umut dolu bir hikâye armağan ediyor okurlarına.

Genç yazar Dilek Yardımcı, Hayal Sözleşmesi'nde arkadaşlığın insan hayatına kattığı anlamı kahkaha ve sürpriz dolu bir romanla anlatıyor. Çocuk edebiyatına kattığı eserlerle çok sevilen Miyase Sertbarut, Sınıfta Kalanlar Okul Açtılar kitabında eğitimde eşitsizliği ve çocukların hak arama mücadelesini çarpıcı karakterler eşliğinde aktarıyor.

Tüm dünyada milyonlarca okura ulaşan İrlandalı yazar John Boyne'un son kitabı Zirvenin Dibindeki Çocuk, masumiyetin yok oluşunu, iyilikle kötülüğün aynı insan içindeki savaşını, kendine has güçlü ve edebi diliyle anlatıyor. Çocuk edebiyatının çıtasını yükselten Finn-Ole Heinrich, Ekşilina üçlemesinin son kitabı Evrenin Sonu ile okurlarına hayatları boyunca kalplerinde taşıyacakları güçlü ve umutlu bir roman sunuyor.

Özgün dili ve kurgularıyla güçlü evrenler yaratan Salah Naoura, İmdat! Çıkarın Beni Buradan ile başladığı düşündürücü ve mizah dolu aile öyküsünü İmdat! Büyükannem Geri Dönüyor ile sonlandırıyor.

Brezilyalı yazar-çizer Eva Furnari, Tudem'deki ikinci kitabı Bay Mucittaş ve Ailesi ile tüketim alışkanlıklarımızı, şaşırtıcı bir zarafetle ve her yaşı kucaklayan görsel dünyasıyla, sorguluyor.

Tudem Yayın Grubu'nun fark yaratan projelerine, markalarına ve yeniliklerine dair tüm bilgilere, bahar kataloglarımızdan ulaşmak mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mavisel Yener Kerem Işık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title