Haberler

Fall Guys mobil geliyor! Fall Guys nasıl bir oyun? Fall Guys kaç gb?

Güncelleme:

Eğlenceli battle royal oyunu Fall Guys neden çok sevildi? Fall Guys sistem gereksinimleri neler? Fall Guys fiyatı ne kadar? Fall Guys Xbox'ta var mı?

Fall Guys'ın gündeme çok oturması sebebiyle, yayıncıları Twitter hesabını oldukça etkili kullanıyor. Oyun hakkında atılan tweetleri de takip eden yayıncılar, oyuncularla fazlasıyla ilgili. Her durumu kontrol ettiklerini ve güncellemeler için fikirleri takip ettiklerini ifade eden yayıncı, yeni bir bilgi daha paylaştı. Fall Guys mobil geliyor.

FALL GUYS MOBİL GELİYOR | FALL GUYS XBOX

Fall Guys, farklı türlerde oyun oynayan birçok oyuncunun ortak noktası oldu. Kitlesini daha fazla genişletmek isteyen Fall Guys tasarımcıları, oyunun mobile gelebileceğine dair bir tweet paylaştı.

Ayrıca, Xbox için de çalışmalara başlanabileceğini belirtti.

Fall Guys mobil geliyor! Fall Guys nasıl bir oyun? Fall Guys kaç gb?

Tweette aşağıdakiler ifade edildi:

"Şu anda PC ve PS4 üzerine yoğunlaşıyoruz.

Gelecekte daha fazla platformda olmayı çok isteriz.

Skyrim meme'lerini şahsen seviyorum, umarız akıllı buzdolaplarına da çıkarız".

Popüler oyun, başta amaçlamamasına rağmen espor sahnesine de adımını atacak gibi duruyor. Fall Guys için geçtiğimiz günlerde bir Twitch Rivals turnuvasının düzenleneceği açıklanmıştı.

FALL GUYS NASIL BİR OYUN?

31 Temmuz tarihinde PC ve PS4 için çıkış yapan battle royal oyun, dünya çapında trend oldu. İlk 24 saatte 1,5 milyondan fazla satan oyun, 2 milyondan fazla kopya sattı. Twitch kategorilerinde en çok yayınlanan ve izlenen 3. oyun oldu.

Fall Guys mobil geliyor! Fall Guys nasıl bir oyun? Fall Guys kaç gb?

Battle Royal günümüzde çok popüler, alıştığımızın aksine silahlar yerine eğlenceli parkurların olması ise oyunu çekici hale getirdi diyebiliriz. 60 oyuncu ile başlayan oyunda engellerle, çarpan pervanelerle ve yükseklikle savaşıyorsunuz. Ve de birbirini tutan ve oynamanıza engel olan oyuncular var. Mekaniklerin buna izin vermesinin sebebi ise takım yarışlarında başarılı olabilmek. Eğlenmek için tercih edilebilecek oyunlardan biri olması sebebiyle çok tercih edildiği de söyleniyor.

Tabi, parkurda olur olmadık engeller biraz hırslanmanıza sebep olabilir. Human Fall Flat oyununun battle royal versiyonu olarak da düşünülebilir. Elbette farklılıklar çok fazla.

Oyun içerisinde renkli ve eğlenceli parkurlar yer alıyor. Efekt ve müzikler çok başarılı. Temel kontrolleri basit. Fazla oyuncu olduğu için bazı sunucu sorunları ile karşılaşabilirsiniz fakat bunlar şu an geliştiriliyor.

Fall Guys mobil geliyor! Fall Guys nasıl bir oyun? Fall Guys kaç gb?

FALL GUYS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: Intel Core i5 ya da AMD eşdeğeri

RAM: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7950

FALL GUYS KAÇ GB?

Gelen güncelleme ile birlikte toplam boyut 2 GB yer kaplamaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (12)

Mehmet:

Fall guys windows 7 de oynanilirmi

0
0
yanıtYanıtla
CEVAPÇI:

hayır windows 10 da

yanıt0
yanıt0
yiğitcan:

oyunu indirmek istiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Bilal:

4gb ram ile oynanılabilirmi

0
0
yanıtYanıtla
cevapçı:

8 gb ram istiyor bilal

yanıt0
yanıt0
Muhammet Enes Kutucu:

PC im iyi olmadığı için oyunu oynayamıyorum pc gönderin :d

0
0
yanıtYanıtla
ozan:

hemen gönderelim atkafası

yanıt0
yanıt0
Mehmet ensar:

PS4 sürümü ne zaman çıkar

0
0
yanıtYanıtla
Adem Demirdöğen:

Ps sürümü var zaten üstelik PS de bedava

yanıt0
yanıt0
......:

İndirmek için ne kadar internet lazım??

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title