Haberler

Falçatayla Dehşet Saçan Travestinin Yargılanması

Samsun'da, Kendi Evinde Bir Kişinin Yüzünü Falçatayla Keserek Parasını Gasp Ettiği İddia Edilen Travestinin Yargılanmasına Devam Edildi.

Samsun'da, kendi evinde bir kişinin yüzünü falçatayla keserek parasını gasp ettiği iddia edilen travestinin yargılanmasına devam edildi.

Olay, Çatalarmut Mahallesi'nde yaklaşık 10 ay önce gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aracıyla Çarşamba ilçesinden Samsun'a seyir eden Hasan A.'yı (36) Tekkeköy ilçesinde durduran ve travesti olduğu iddia edilen Salim K. (27), kendisini Samsun'a götürmesi için yardım istedi. Samsun'a geldiklerinde geç olduğu için şahıstan kendisini evine bırakmasını isteyen Salim K., evinin önüne geldiklerinde Hasan A.'yı boğazına falçata dayayarak evine götürdü. Evinde Hasan A.'nın yüzünü falçata

ile keserek 100 YTL parasını gasp ettiği ileri sürülen Salim K., olaydan sonra kaçtı. Yakalandıktan sonra tutuklanan Salim K. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, silahlı yaralama ve gasp suçundan dava açıldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Salim K., yargılandığı mahkemede önce duruşma salonundan bulunan gazetecilerin dışarı çıkmasını talep etti ve daha sonra da kendini savunarak ifade verdi. Hakan A. ile parkta tanıştığını belirten Salim K., "Benim bu olayda şahidim yok. Hasan A. ile zaman

zaman Apo ismindeki bir şahsın evine gider burada cinsel ilişkiye girerdik. Hasan A. da benim gibi homoseksüeldir. Hasan A. Apo'dan kıskandığı için onun evine gitmek istedi. Olay gecesi evime gelen Hasan A., beni sıkıştırdığında kapının arkasından kendimi korumak için falçatayla yüzüne vurdum. Parasını gasp etmedim. Ayrıca gelen telefon kayıtlarından anlaşılacağı gibi Hasan A., bu olaydan daha önce de beni 3 kez telefonla aramıştı. Mağdurum ve tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, olayda adı geçen Apo isimli şahsın kimliğinin tespiti için duruşmayı erteledi.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title