Haberler

Ezgi Mola kendisine 6 yıldır tacizde bulunan reklamdaki rol arkadaşından şikayetçi oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, yıllar önce oynadığı bir reklam filmindeki rol arkadaşından 6 yıldır kendisini tehdit ve taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Masumlar Apartmanı dizisiyle oyunculuğunu konuşturan Ezgi Mola, 2016 yılında oynadığı bir diş macunu reklamındaki rol arkadaşından şikayetçi oldu.

2016 yılında bir oyununa gelen K.K'nin kendisini tanıttığını ve çiçek verdiğini ifade eden Mola, şahsın kendisini 6 yıldır taciz ve tehditte bulunarak rahatsız ettiğini dile getirdi.

"NEDEN BENİ DEVAMLI TAKİP EDİYORSUNUZ?"

Hürriyet'in haberine göre; K.K, bir gün oyuncunun yeniden karşısına çıkarak "Bir şey konuşmak istiyorum" dedi. Ezgi Mola ise "Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?" diyerek tersledi.

Ezgi Mola kendisini 6 yıldır taciz eden reklamdaki rol arkadaşından şikayetçi oldu

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

K. K., iddiaya göre Ezgi Mola otomobile bindiğinde üzerine doğru yürüyerek, "Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin" diyerek kaportayı tekmeledi.

"TEK BAŞIMA SOKAĞA ÇIKAMAZ HALDE GELDİM"

Savcılık, "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim" diyen Ezgi Mola'yı haklı bularak K. K.'ye iki ay uzaklaştırma kararı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Hek Tor:

Yapma Ezgi yapma... Seni cok severiz ama yapma... Tacizin ertesi günü, bilemedin 1 ay sonra yapmaliydin, 6 yildir adam taciz ediyor da yeni mi uyandin? Düstün artik gözümden bir "lens" gibi, aramayacagim.

89
178
yanıtYanıtla
Adı soyadı:

Siz şaka mısınız? Her insanın tacize aynı şekilde tepki vermesi mümkün mü? Başta insan yerine koyup laf anlatmaya çalıştı kadın belki! Belki her kadının hayatında birçok kez yapmak zorunda kaldığı gibi görmezden gelip gitmesini bekledi! Kadınlar o kadar sık rahatsız ediliyor ki her vakada polise gitseler karakolların önünde sıra olur! Toplumun hemen kadını suçlaması, şikayetin hiçbir sonuç vermediği örnekler de maalesef kadınların aksiyon almak için cesaretini kırıyor. Bunu da açıklattınız ya..

yanıt43
yanıt17
`Sentinus?? :

Siz şaka mısınız diyen 6 yıl ne demek bilmiyorsun belli ki. Bahane uydurma

yanıt15
yanıt8
Tayfun İZGİ:

Yeni mi aklına geldi

57
69
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bence çok hanımefendi bir insan ve işinin ve ekmeğinin peşinde magazinde uzak bir yaşantısı olan sanatçıdır. Rahatsız eden gerekli uyarıcı cezayı alır.

68
13
yanıtYanıtla
Eren Eren:

Kadının arabasını tekmelemiş, kadın da dayanamamış en sonunda şikayet etmiş. Helal olsun

58
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title