Haberler

EXXEN - Hükümsüz dizisi oyuncuları kimler? Hükümsüz dizisi konusu ne?

Güncelleme:

EXXEN - Hükümsüz dizisi konusu ve oyuncuları internet kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın yeni dijital yayın platformu Exxen'in dizilerinden biri olan Hükümsüzdür dizisi merak ediliyor. Bu akşam ilk bölümüyle TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Hükümsüz dizisi konusu ne? Hükümsüz oyuncuları kim?

EXXEN - Acun Mecdya'nın yeni dijital yayın platformu Exxen'de yayınlanacak olan Hükümsüz dizisi merak konusu oldu. Yeni yılda yayına başlaması beklenen Exxen'de seyirci karşısına çıkacak olan Hükümsüz dizisinin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor. Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun yapımcı olarak yer aldığı Hükümsüz dizisi oyuncuları kim? Hükümsüz dizisi konusu ne?

HÜKÜMSÜZ DİZİSİ KONUSU NE?

Çekimleri İzmir'de gerçekleştirilen Hükümsüz dizisinin posterinde yer alan "katledilen hayallerin gerçek hayat hikâyeleri" sloganı dikkat çekti. Polisiye-Gerilim türündeki dizinin özellikle kadın cinayetlerini konu alması bekleniyor.

Kadına şiddet konusu büyük ölçüde dizide ele alınıyor. Dizinin sloganı "Engellenebilir her ölüm cinayettir" şeklindedir. Katledilen hayallerin hikayesi anlatılıyor. Esma babasının hukuk bürosunun ikinci patronu olan güzel, hırslı ve güçlü bir kadındır. Filiz ise inatçı ama kırılgan bir avukat adayı… Bir cinayet bu iki farklı kadının yollarını kesiştirecek. Peki ama nasıl?

HÜKÜMSÜZ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Heyecan yaratan dizinin oyuncuları arasında

Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir

Alican Yücesoy

Mehmet Ulay

Ruhsal Öcal

İsmail Hacıoğlu

Şebnem Doğruer

Pınar Bibin bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ömer Faruk Sorak Mustafa Uslu Yönetmen İzmir Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title