Haberler

Evlilik Masrafı En Az 60 Bin Lira

Güncelleme:

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2015 yılında evlenen çiftlerin sayısı bir önceki yıla göre yüzde 5 artarak 602 bin 982 oldu. Evlilik oranları hız kesmezken, evlenecek çiftlerin ihtiyaçları hesaba katıldığında, mütevazi bir ev kurma ve düğün maliyeti 60 bin TL'den başlayan rakamlara ulaşıyor. Düğün mekanı seçimi ve davetli sayısına göre bu rakam 200 bin TL ve üzerine kadar çıkabiliyor. Çiftler, bütçelerine en uygun ev eşyaları ve düğün ile ilgili hazırlıkları yaparken alternatifleri görmek için aylarca süren bir çabanın içine giriyorlar.

AYLARCA UĞRAŞMAK YERİNE 3 GÜNDE EVLİLİK HAZIRLIĞI BİTİYOR

15. kez yapılacak olan Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı, İstanbul ve çevre illerdeki evlenecek çiftlerin adeta arayıp da bulamadığı bir imkan sunuyor. Her yıl binlerce çiftin ziyaret ettiği fuar, pek çok alternatifi bir araya getiren, trendleri takip eden anlayışıyla da fark yaratmaya devam ediyor. 3 gün süren fuarda gelin ve damat adayları, firmaların sergilediği ürünleri birebir görme, indirimlerden ve kampanyalardan faydalanma imkanı buluyorlar. Çiftler, özel tasarım gelinliklerden, kişiye özel davetiyeye, Roma'da düğün hizmetinden, ev dekorasyonuna kadar pek çok ürüne, firmaya ve markaya ulaşabiliyorlar.

Fuar, evlilik sektörüne 2 milyar dolara yakın bir hacim yaratıyor.

Yıllık 12 milyar dolarlık hacme ulaşan evlilik sektörüne fuarın katkısı ise 2 milyar dolara yakın. Evlilik Hazırlıkları Fuarı, her yıl artan ziyaretçi kapasitesiyle sektördeki firmaları tüketici ile buluştururken aynı zamanda çiftler için de özel imkanlar sunuyor. 8 bin 500 metrekare alanda 130 firmanın katılımıyla açılacak olan fuarda bu yıl, özel tasarım gelinlik ve damatlıklar, farklı konseptte düğün mekanları, organizasyon firmaları, ev dekorasyonu, beyaz eşya, avantajlı balayı paketleri, fuara özel fiyatlarla şık gelin mücevher ve takıları da bulmak mümkün. (Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title