Haberler

Evle Birlikte Hayalleri de Yandı

- Evle birlikte hayalleri de yandı

GAZİANTEP - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen yangında çeyizi kül olan genç kızın hayalleri de evle birlikte yandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen yangında 1 ay önce nişanlanan ve 5 ay sonra düğün evlenmeye hazırlanan İpek Aslan'ın eşyaları da kül olmuştu. Ailesinin evi ile birlikte hayallerinin de yandığını anlatan İpak Aslan, "Evde yemek hazırlıyordum kız kardeşim yangın çıktığını prizin patladığını söyledi.

Çıkan yangını söndürmeye çalıştık, ancak başaramadık. Sonra itfaiye geldi gelene kadar tüm ceyizim ve ev yandı. Ne zorluklarla hazırlamıştım, tüm çeyizim, her şeyim, hepsi kül oldu. 5 ay sonra düğün olacaktı. Daha bir ay önce nişanlanmıştık ama her şeyim hazırdı. Ben kendimden daha çok annemi ve babamı düşünüyorum. onların da eşyaları ve evi büyük zarar gördü. kaç yıllık birikimleriyle bu evi yapmışlardı.En azından canımıza bir şey olmadı. hepimizin sağlığı yerinde. Babamlara ve çeyizime üzülsemde sağlık olsun. Yine yaparız" dedi.

Babası ve ev sahibi Bayram Aslan ise evinden daha çok kkızının çeyizine üzüldüğünü belirterek, "40 yıldır evliyim. Yangında evim, oğlumun evi ve kızımın tüm çeyizi yandı. Evden ve eşyalarımızdan daha çok kızımın çeyizine üzüldüm" diye konuştu.

İpek Aslan'ın kayın validesi Elif Sütçü ise, gelini ve ailesini teselli ederek, üzülmemesini söyledi. Sütçü, "Gelinim canı sağ olsun. Ona en iyisini yapacağız. Şükürler olsun canların bir şey olmadı" diye konuştu.

Kaymakam aileyi ziyaret etti

Kaymakam Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı kemal Vural ve kurum yetkilileri aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. yıldırım ve Vural, ziyarette aileye destek sözü verdi. Belediye Başkanı Vural, aileye evin tadilatını ise kendisinin yaptıracağını söyledi.

Aile, kendilerini ziyaret eden Kaymakam Yıldırım ve Başkan Vural'a teşekkür etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Bayram Aslan Gaziantep Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title