Haberler

Evinin camına "Koronavirüs bitene kadar misafir almıyoruz" yazılı afiş astı

Güncelleme:

Tokat'ta gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka artışının fazla olduğu iller arasında Tokat'ı da saymasının ardından evinin camına 'Koronavirüs bitene kadar, misafir almıyoruz, misafir olmuyoruz, maske, mesafe, hijyen' yazılı afiş astı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün vaka artışı olan iller arasında Tokat'ı da sayması üzerine kentte yaşayan gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinin camına, "Evdeyiz, koronavirüs bitene kadar, misafir almıyoruz, misafir olmuyoruz, maske, mesafe, hijyen" yazılı afiş astı.

Evinin camına 'koronavirüs bitene kadar misafir almıyoruz' yazılı afiş astı

BAKAN KOCA'NIN DEDİĞİNİ YAPIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın alınan genel tedbirler dışında kişisel tedbirlerin de önemine vurgu yaptığını, bu nedenle afişi hazırladığını ifade eden Fatma Esin Tuna, "Vaka sayıları çok ürkütücü duruma geldi, bir vaka bile çok denilen bir salgınla baş etmeye çalışıyoruz. 'Hayat Eve Sığar' uygulamasından da takip ediyordum ve ilimizde her yeri kırmızı alan olarak görmek mümkün. Bu durumda herkes pandemi gönüllüsü olmalı. Sayın Sağlık Bakanımız konuşmasında kişisel tedbirlerin öneminin üzerinde durdu ve misafir alınmamasını tavsiye etti. Ben de bu yazıyı evimin camına asıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Fatma Esin Tokat Haberler

500

Yorumlar (23)

he:

Basın ekibini almışsınız ama misafir olarak, bir de poz vermişsiniz. Ha pardon, maske, mesafe kurallarına uymuştunuz değil mi? Ama yook maske de göremedim yüzünüzde :)

21
4
yanıtYanıtla
H:

Resmi eşi çekmiş ve basın ekibine atmış olamaz mı ? Cahilliğini bu kadar belli etme teknoloji çağındayız.

yanıt5
yanıt5
SMMM:

KENDİSİNİN ÇEKMEDİĞİNİ NE BİLİYON

yanıt6
yanıt2
birikedimi7:

arkadaşlar hanımefendi kendi çekmiş videoyu;hemen karayı basmayın ALLAHın feklileri sizi:=))))

yanıt5
yanıt0
vtndss:

cavid bitmez artık bu ülkede yakında cavid vergisi çıkar

20
3
yanıtYanıtla
hasan:

fotoğrafçı neden evde

16
3
yanıtYanıtla
CEDFDFD:

CEKEN AİLEDEN BIRIDIR BELKİ

yanıt0
yanıt0
Kötü:

Buda çok kötü camına ilan asmış çok acayip Farkına vardım farkındalık yaratmış bi gidin be

13
5
yanıtYanıtla
RACO:

zenginin birinin canı sıkılmış yağcılık olsun diye böyle bi halt yemiş işte olay bu maksat ekranlarda görünüp ego tatmin etmek

11
5
yanıtYanıtla
MİSAFİRİM:

YA Bİ BİTMEDİNİZ . . . . . REKLAMCI SAYGISIZ GÖRGÜSÜÜZZZZ

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title