Haberler

Kötü koku acı gerçeği ortaya çıkardı! Yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, tartıştığı eşi ve çocukları ayrıldığı için tek başına yaşayan Necmettin Uyguner, kendisini tavana iple asarak intihar etti.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir şahsın tek başına yaşadığı evden gelen kokulardan şüphelenen çevredekiler, durumu oğluna haber verdi. Eve giden şahıs, yerdeki kan izleri ile babasını iple tavana asılı cesedini buldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Sancak Mahallesi Daharağa Sokak'taki 26 numaralı evde yaşandı. İddiaya göre mahalledeki vatandaşlar, tartıştığı eşi ve çocukları evden ayrıldığı için tek başına yaşayan Necmettin Uyguner'in evinden kötü kokular geldiğini fark etti. Durumdan şüphelenen komşuları, ayrı evde yaşayan 24 yaşındaki oğlu Mehmet U.'ya haber verdi. Eve giden Mehmet U., komşulara ait evin damından evin içine girince babasının iple tavana asılı olduğunu gördü.

KAN İZLERİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Olay sonrası polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Eve giden sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Kan izlerinin de olduğu iddia edilen evin çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, kimsenin eve yaklaşmasına izin vermedi. Olayı duyan şahsın yakınları, evin önünde toplanarak sinir krizleri geçirdi.

KOMŞULARI 3 GÜNDÜR KENDİSİNİ GÖRMÜYOR

Tartıştığı eşi ve çocuklarının bir ay önce evi terk ettiği iddia edilen Necmettin Uyguner'in tek başına yaşadığı ve komşularının 3 gündür kendisini mahallede görmedikleri öğrenildi.

Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Şahsın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kötü koku acı gerçeği ortaya çıkardı! Yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (7)

FANİ:

Allah rahmet eylesin

13
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Emek verdiğin insanlar sana sırtını döndüğünde Yaşamak zor oluyor ama zaten herkes nan kördür

9
5
yanıtYanıtla
...:

yazık olmuş . . .

7
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Evlen sonra neduruma düş

3
2
yanıtYanıtla
ÎMAN VÎCDAN VE AÎLE DEGERLERÎMÎZ:

ÖNCELIKLE YÜCE ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM. BAKIN TOPLUM OLARAK NE GUUÜNLERE GELDIK NASIL DURUMLARA DÜSTÜK. ÎSLAM DÎNÎNDEN UZAKLASTIKCA NE AILE DEGERLERÏMIZ KALDI NEDE VÎCDAN VE MERHAMET. BENCÎLLÎK VE PARA HIRSI, BABAYI. ANAYI, EVLADI BÏRBÏRÏNE DÜSMAN HALE GETÎRDÎ. YAZIK.

0
0
yanıtYanıtla
BABANIN KÖTÜSÜ OLMAZ:

Bu zamanda avrat, evlat, akraba herkes nankör ve vicdansiz olmus. Verilen emekler cabucak unutuluyor.

0
0
yanıtYanıtla
Fasa fiso:

Kendi kendini asacak bir adam değil cinayet olduğu kessin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title