Haberler

Eşref Kolçak'tan Oğlunun Tabutu Başında Fotoğraf Çekilenlere Sert Tepki: Dua Edin

Güncelleme:

Ölümüyle herkesi derinden üzen Harun Kolçak'ın mezarı başında pek çok kişi fotoğraf çekilmişti. Eşref Kolçak oğlunun tabutu başında fotoğraf çekilenlere "Dua edin" diyerek tepki gösterdi.

Yeşilçam'ın çınarlarından Eşref Kolçak, geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden oğlu Harun Kolçak'ın cenazesinde yaşanan fotoğraf çekme yarışını, "Olmaz böyle şey, insanlığımız bitmiş" sözleriyle değerlendirdi.

"ONU ÖZLEDİKÇE FOTOĞRAFLARINA SARILIYORUM"

Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak olmadan geçirdiği ilk bayramda evinin kapılarını Habertük Gazetesi'ne açtı. İçini döken usta oyuncu, "Harun'umuzun gözü açık gitmedi, mutlu ve huzurlu vefat etti. Onu özledikçe fotoğraflarına sarılıyorum" dedi.

"NEREDEYSE ÇILDIRACAKTIM"

90 yaşındaki sanatçı, "Oğlunuzun cenazesinde insanların tabutun başında selfie yarışına girmeleri ciddi tepki aldı ve gündemi uzun süre meşgul etti. Siz bu görüntüler karşısında neler hissettiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Neredeyse çıldıracaktım. Cenazeye başsağlığı veya cenaze namazı kılmak için gelinir. 90 yaşındayım bugüne kadar cenazede tabutun önünde fotoğraf çektiren insan görmemiştim. Bu da yetmezmiş gibi cenaze törenine gelen sanatçıyla fotoğraf çektirmek için kuyruk olanlar. Ne cenazeye ne aileye saygı var! Oğlumun yanına gideceğim, yol istiyorum, kimse yol vermiyor. Selfie çekeceğine dua et be kardeşim! Olmaz böyle şey, insanlığımız bitmiş."



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Harun Kolçak Eşref Kolçak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title