Haberler

Esra Erol İkinci Kez Anne Oldu

Güncelleme:

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47'de doğum yaptı. 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe, Ömer Erol ismi verildi.

Ünlü sunucu Esra Erol bu sabah ikinci kez anne oldu. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47'de doğum yaptı.

ADINI EROL KOYDU

53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe çift Ömer Erol ismini verdi. Ünlü sunucunun ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Oda süsünde yıldız detayları kullanıldı. Baba Ali Özbir, eşi ve büyük oğlu ile doğum öncesi çekildikleri aile fotosunu odaya astırdı.

Erol'un doğum öncesi ameliyathaneye girerken çekilen fotoğrafını ise eşinin kız kardeşi Şafak Özbir paylaşarak "Ömer'i beklerken" notunu düştü.

Çiftin İdris Ali isminde bir oğulları daha var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Özbir Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (168)

Kazim sinanMobil-IOS:

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

38
33
yanıtYanıtla
tracers:

kendi çocuğunuz olsa bu kadar sevinmessiniz ! ne lavuksun böyle ! allahın tenekeleriiii ! inşalahh o bebeğide sakat falan kalırrr !

43
24
yanıtYanıtla
a:

Sakat kalınca sen mi bakcan? Yeni doğmuş bi bebeğe bunu derken utanmiyosun musun

yanıt13
yanıt22
Kahraman:

Bu ne biçim bir yorum nasıl bir insansın Sen ya senin acilen Tedavi olman gerek hem beynini hem kararmış kalbini Tedavi ettirmen gerek.

yanıt10
yanıt3
tracers:

konuşmayın lan !

yanıt14
yanıt6
meraklı:

allah bağışlasın

30
36
yanıtYanıtla
........................................:

nihayet kurtulduk ya ha doğurdü ha doğuracak lakin bir kadın hamile olup karnı belirince kendini esirgemeli saklamalı bunların doğurduğu çocuktan kimseye fayda gelmez

57
9
yanıtYanıtla
cöpcü:

cehenneme bir müsteri daha. .

56
8
yanıtYanıtla
Dilek:

Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin Analı babalı büyüsün inşallah seni çok seviyoruz ESRACM

29
30
yanıtYanıtla
Belçika:

Allah hem anneye hem bebeğe sağlılı günler nasip etsin inşallah

12
47
yanıtYanıtla
Tüm 168 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title