Haberler

Esma Esad 1 Yıl Sonra İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Suriye'deki bir Rus denizaltısında saklandığı öne sürülen Esma Esad ilk kez gün yüzüne çıktı.

Suriye lideri Beşar Esad'ın eşi Esma Esad, kocasının Putin'le Moskova'da yaptığı görüşme sıralarında Suriye'de hayatını kaybeden bir askerin evine taziye ziyareti yaparken görüntülendi.

4,5 yıldır devam eden iç savaş Suriye'yi harabeye çevirdi. IŞİD ve PYD gibi terör örgütlerinin yanı sıra, ÖSO ve benzerleri gibi birçok muhalif örgütlenme, Esad ve onu destekleyen İran ile Rus cephesiyle savaşıyor. İç savaşın izleri Suriye'nin hemen her bölgesinde gözlenirken dün ilk kez Beşar Esad yurtdışı ziyaretinde bulundu.

EN SON 2014 YILINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Esad'ın Moskova'da Putin'le görüştüğüne yönelik fotoğrafların ortaya çıkmasının hemen ardından Esma Esad da hayatını kaybeden bir Suriye askerinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Esma Esad son olarak 2014 yılının haziran ayında devlet başkanlığı seçimlerinde oy kullanırken görüntülenmişti.

RUS DENİZALTISI'NDA YAŞIYOR İDDİASI

Esma Esad'ın son olarak iç savaşın şiddetlendiği dönemlerden itibaren bir Rus denizaltısında gizlendiğine yönelik haberler ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vladimir Putin Beşşar Esed Esma Esad Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (12)

antipkk:

Bununla Kocasinin Bogazlari neden böyle Zurafa gibi uzun?

21
11
yanıtYanıtla
Fetih 1453Mobil-IOS:

Cocuk katili görücüye çikmiş

2
1
yanıtYanıtla
sinan:

senin kalles korkak liderin binbesyüz koruma olmadan adıma atamazken. . ülkesinin halkının insanı olan bu insanlar savaş ortamında ziyaret yapıyor. . . sen gibi ahlksızda oıssslk diline alıp laf ediyor

yanıt0
yanıt1
AhmetMobil-IOS:

Esma allah seninde belanı versin

1
1
yanıtYanıtla
CCCP:

Cahil yobaz. Esad kahraman.

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

LEYDİ DEDİĞİN ZERAFET VE GÜZELLİĞİ OLMALI.

2
0
yanıtYanıtla
EmreMobil-IOS:

Cok güzel bir bayan Bizim Tayyip bu Yüzden sevmiyor esadi herhalde Bir Emineye bak birde buna :)

2
0
yanıtYanıtla
ERBAAMobil-ANDROID:

bnde istiyom inan gozum kaldi(

1
0
yanıtYanıtla
sinan:

sen emniyeye git. . o uygun olur. .

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

tam bağımsızlık için teröre ve teröristlere karşı mücadeleye devam ASLAN

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title