Haberler

Eskrim: Süper Minik ve Minik Kılıçlar Turnuvası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Turnuvadan detay Eskrim: Süper Minik ve Minik Kılıçlar Turnuvası Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Ereğli ilçesinde düzenlenen ve 302 sporcunun katıldığı turnuva sona erdi Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Minik ve Minik Kılıçlar Turnuvası Zonguldak'ta tamamlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Turnuvadan detay Eskrim: Süper Minik ve Minik Kılıçlar Turnuvası

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Ereğli ilçesinde düzenlenen ve 302 sporcunun katıldığı turnuva sona erdi

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Minik ve Minik Kılıçlar Turnuvası Zonguldak'ta tamamlandı.

Ereğli Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 81 ilden 302 sporcunun katıldığı turnuvada, dereceye giren ilk 8 sporcuya ilçe protokolü tarafından madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Süper minik bayan kılıç kategorisinde Pınar Şişik, Ezgi Koçer, Alara Çermen, Nil Güngör, Begüm Alkaya, Rana Duru Atalay, Ela Alpagut, Begüm Korkmaz, Süper minik erkek kılıç kategorisinde, Tolga Aslan, Deniz Derici, Gencer Işık, Alkım Öztürk, Kerem Çağlayan, İsmail Tuna, Ömer Kumla, Aydın Çilingir, Minik bayan kılıç kategorisinde de, Delfinsu Aydoğan, Sude Aksel, Bilge Gür, Işıl Ulusaloğlu, Gül Arslan, Öykü Derin Köroğlu, Begüm Alkaya, Zeynep Çelebieceye ilk sekize girmeyi başardı.

Minik erkek kılıç kategorisinde ise Egemen Kopmaz, Hamza Üsen, Semih Arıduru, Murat Aşık, Efe Alpay, Kaan Ulus, Tunahan Çelebi, Çağlayan Kerem ilk 8'e giren isimler oldu.

Minik bayan kılıç kategorisi yarı final maçında, Sude Aksel, rakibi Bilge Gür'ü 10-9 yendikten sonra göz yaşlarına hakim olamadı. Bir süre ağlayan sporcuyu yakınları teselli etti.

Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez, minik eskrimcileri Ereğli'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Çok renkli geçen bir şampiyona oldu. Türkiye'nin pek çok yerinden sporcularını ve ailelerini ilçemizde ağırladık." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Çelebi Çağlayan Zonguldak Kılıçlar Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title