Haberler

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Akman Açıklaması

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Akman, transferler ve Necati Ateş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Akman, transferler ve Necati Ateş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Transferde şuan için bir gelişme olmadığını belirten Akman, "Kaliteli ve ihtiyacımız olan bölgeye bir futbolcu bulursak değerlendiririz. Orta sahaya 10 numara bir oyuncu düşünüyoruz. Bizim kadromuz yeterli. Alacağımız futbolcuyu kadro zenginliği açısından alabiliriz. Kenarda oturacak, alkışlatmak için bir futbolcu alamayız" dedi

Tavsiye ile futbolcu almayacaklarını belirten Akman bildikleri ve izledikleri futbolcular bulunduğunu ve onları değerlendirdiklerini söyledi. Yabancı futbolcu kontejanlarının 1 tane olduğunu vurgulayan Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Akman, "O yüzden bin düşünüp bir adım atmak lazım. Tribünde oturacak bir futbolcuya verecek paramız yok. Takımımız şuan iyi. Hocamız kendisi ile çözebilecek gücü var. Böyle olursa daha iyi olur" diye konuştu.

NECATİ ATEŞ OLAYINI KAŞIYORLAR

Necati Ateş ile ilgili gerek medyada çıkan haberleri, gerekse tepki gösteren bir gurubun davranışları ile görüşlerini anlatan Akman şunları söyledi:

"Necati Ateş olayını kaşıyorlar. Ateş ile aramızda hiç bir problem yok. Bizim kadrolu futbolcumuz ve Necati Ateş ile devam ediyoruz. Penaltı kaçırdıktan sonra görüştüm. Dünya futbolunda kaçırmayan futbolcu var mı. Bir kaç seyircinin bağırması ile davranmıyoruz.

Acemi bir futbolcu değil. Kariyeri ortada. Biz bir kaç kişinin bağırması ile kulübü böyle yönetmeyiz. Biz zaten öyle kişilere taraftar demiyoruz. Olumsuz davranışta bulunduğu zaman o futbolcuyu olumsuz etkilersin. Eğer olumlu desteklersen bu futbolcu daha sonraki maçta daha çok hırslı olur. Biz kulübü böyle şeylerle sıkıntıya sokulmasına izin vermeyiz."

BİZİM 50. YIL PROJEMİZ VAR

Necati Ateş veya başka bir futbolcuya başka kulüplerden teklif gelip gelmediği ile ilgili soruya karşılık da Akman şöyle yanıtladı:

"Her futbolcuya teklif geliyor. Bizim 50.yıl projemiz var. Sportif başarıyı hedefliyoruz. Elimizdeki değerleri dağıtmak istemiyoruz. Çok büyük rakamlar geliyorsa o ayrı bir konu.

Benim futbolcum ailemin ferdidir. Eskişehirspor'a yakışmayan bir futbolcu, disipline uymayan, ilkesiz bir futbolcu varsa bunları atıp göndeririz. Bunlara da izin vermeyiz. Bunları yapanlar taraftar değil, bölücü art niyetli kişilerdir. İyi kaptan fırtınalı havalarda belli olur. İyi niyetli ve ahlaklı olduğu sürece sıkıntı olmaz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Mehmet Akman Necati Ateş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title