Haberler

Eskişehirspor Maçının Ardından Eskişehirspor Maçının Ardından

EskişehirSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ UYGUN: "İKİ TAKIMI DA KUTLUYORUM"

MEDICAL PARK AntalyaSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDİLEK: "1 PUANDAN MUTLU DEĞİLİM"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçtan sonra yaptığı açıklamada, alınan 1 puandan çok mutlu olmadığını söyledi. Ortaya konulan performansın karşılığını bazen arzu ettikleri gibi alamadıklarını ifade eden Mehmet Özdilek, "Bugün ligin iyi takımlarından biri ile oynadık. Aramızdaki puan farkını indirmek istiyorduk ama olmadı. Necati ve Tita ile inanılmaz goller kaçırdık. Oyuncularım rakipten daha iyi mücadele etti. Sonuçta lig devam ediyor. Kalan 5 haftada bize yakışan mücadelemizi sürdüreceğiz. Bazen futbolda ne kadar isterseniz isteyin, istediklerinizi yapamıyorsunuz. Bizim açımızdan kayıp 2 puan var. Onları telafi edeceğiz. Oyundan ve oyunculardan son derece memnunum. Neticede her puanın değerli olduğu bir ligdeyiz" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımın kaptanı ve kalecisi Ömer Çatkıç ise çok üzgün olduklarını söyleyerek, "Çünkü kazanmaya çok yaklaşmıştık. Kazansaydık çok iyi konuma gelecektik. Ama olmadı. 2-2'den sonra pozisyonlar yakaladık ama gol atmayı başaramadık. İzleyenler keyifli 90 dakika izlediler. Sahada güzel bir futbol vardı" dedi. İvan Radeljic ise, Ömer'in düşüncelerine katıldığını ifade ederek, "3 puan ellerimizde idi. Yediğimiz ikinci gol ve golden sonra yakaladığımız şansları değerlendiremedik. Yenseydik farklı pozisyonda olacaktık ama olmadı. Futbolda böyle şeyler olabiliyor" diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da, Antalyaspor takımının son haftalardaki çıkışını yakından takip ettiklerini söyleyerek, zor bir maçın kendilerini beklediğini bildiklerini vurguladı. Özellikle ilk 30 dakikada istedikleri oyunu oynayamadılarını belirten Bülent Uygun, "Oyun anlayışı olarak ikinci yarı bize yakışan oyun tarzını sahaya yansıttık. Futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Her iki takımı da sahadaki performans ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kalan maçlarımızda daha iyi mücadeleci edip, bireysel yeteneklerin sergileneceği çok önemli bir süreç bizi bekliyor" dedi.

Kırmızı siyahlı takımın başarılı ismi Volkan Yaman ise bugün kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini söyleyerek, "Antalyaspor çıkış yakalamıştı. Bunu sürdürmek isteyeceklerini biliyorduk. Bugün Eskişehirspor'a yakışan futbolu sergileyemedik. Antalyaspor'un değerlendiremediği pozisyonlar bizim için şanstı. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Hedefimiz ilk 4'e girmek. Önümüzde çok önemli Trabzonspor maçı var. Oradan bir çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Alper Potuk da, Antalya'ya 3 puan için geldiklerini hatırlatarak, "Ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Değişik bir hava ortamına geldik. İlk 30 dakika kötü oynadık. Antalyaspor bugün iyi oynadı. Çok pozisyon kaçırdılar. O amaçla da 1 puan sevindirici diye düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title