Haberler

Eskişehirli Sanatçılar 'Vali Baba' ile Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Eskişehirli sanatçılar, Eskişehir eski Valisi Kadir Çalışıcı ile kahvaltıda buluştu.

Eskişehirli sanatçılar, 'Vali Baba' olanak tanınan Eskişehir eski Valisi Kadir Çalışıcı ile birlikte bir restaurantta düzenlenen kahvaltıda buluşarak hep birlikte stres attılar ve birleriyle kaynaştılar.

Eskişehirli sanatçılar; bir dönem boyunca devam eden 8 aylık çalışma süresi zarfında çeşitli etkinlikleri katılarak şiirler okudular, şiirlerini kitaplarda toplayarak imza günlerine katıldılar. Bu dönemin yorgunluğunu ve stresini atmak için bir kahvaltıda, halk arasında 'Vali Baba' diye tanımlanan Eskişehir eski Valisi Kadir Çalışıcı ile birlikte buluşarak stres attılar. Şairler şiirlerini okudular, türküler söylediler, keman çaldılar. Kahvaltı; neşeli dakikalarla ve güzel sohbetlerle devam etti.

Kahvaltıyı düzenleyen şair Onur Aytüre etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; "Eskişehirli sanatçıları bu etkinlikte bir araya getirdik. Sanatçılarımız birbirleriyle kaynaştılar. Sanatçılarımız, 8 aylık yorgunluklarını dönem sonunda düzenlediğimiz bu kahvaltıda birbirleriyle buluşarak stres attılar" dedi.

Kahvaltıya; ESAB Başkanı yazar Ahmet Urfalı, Eskişehir Eski Valisi Kadir Çalışıcı, Dünyaca ünlü şair Nedim Uçar, edebiyat ve sanat camiasından yazarlar, sanatçılar katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Çalışıcı Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title