Haberler

Eski Yöneticilerden Adana Demirspor'a Destek

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun "1940 Projesi"ne, geçmiş dönemlerde yönetim kurulularında görev yapan iş adamları da destek verdi.

Mavi-lacivertli kulübe hizmetlerde bulunan iş adamları Yüksel Yavuz ve Ahmet Yarar Adana Demirspor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Vekili Ümit Onatça, As Başkan Emin Yumuşak, Muhasip Üye Zübeyt Şendur, Altyapı Sorumlusu Naci Heybeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu ile görüşerek hediye paketlerinden 2'şer adet aldılar. Yavuz ve Yarar, tüm iş adamlarını şampiyonluk yolunda ilerleyen Adana Demirspor'a destek olmaya davet etti.

Daha sonra Başkan Vekili Ümit Onatça, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Muhasip Üye Zübeyt Şendur ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu, yine kulübün geçmiş dönem yöneticilerinden Ramazan Çimen ile bir araya geldi. Çimen de 1940 Projesi kapsamındaki paketlerden 1 adet alarak Adana Demirspor'a destek verdi.

Adana Demirspor'a iş adamlarından gelen destek devam ediyor. İş adamı Kemal Bekaroğlu da hediye paketlerinden 1 adet alarak destek oldu. Başkan Vekili Onatça, Basın Sözcüsü Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğdu, iş adamı Kemal Bekaroğlu'na teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Demirspor Şevket Aydoğdu Ramazan Çimen Yüksel Yavuz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title