Haberler

MHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak eski milletvekili 47 yaşındaki Cemal Enginyurt'u gösterdi.

Enginyurt, yürütecekleri projelerle 10 yılda kent nüfusunu 2 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için için ismini açıkladığı Cemal Enginyurt hemşehrilerinden destek isteyerek, seçimleri MHP olarak kazanmalarını iddia etti.

Ordu'da yürütmeyi planladıkları projelerle 10 yılda kent nüfusunu 2 milyona çıkarmayı hedeflemelerini anlatan Cemal Enginyurt, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kentin geleceğini daha güzel yapmak adına, Ordu insanının sesi olmak adına, Ordu'yu yaşanabilir bir kent yapma adına, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldum. Amaçlarımız arasında bize göre en önemli hadise 10 yıl içerisinde Ordu'nun nüfusunu 2 milyona çıkarmak. Bunun için Ordu'da istihdam alanlarını, turizm alanlarını genişletecek faaliyetleri, projeleri hizmete sokmak. Biz Ordu göçsün istemiyoruz" dedi.

Ordu'yu yaşanabilir birk ent yapmak amacında olduklarını belirten Enginyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmiş dönemlerde yaptığımız hizmetlerin devamı olarak Ordu'yu yaşanabilir bir kent haline getirmek istiyoruz. Ordu'nun, Türk milletinin sesi olmasını istiyoruz. Korkutulmuş, sindirilmiş insanların sesi olmak istiyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin diktatoryasını yıkmak için yola çıktık. AK Parti'nin yolsuzluğu ve vurgununu, talanını durdurmak için yola çıktık. Bu yolculukta Ordulular'dan destek bekliyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cemal Enginyurt Devlet Bahçeli Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title