Haberler

Eski manken Deniz Akkaya'nın SMA hastalarına yönelik sözlerine tepki yağıyor

Güncelleme:

"Söylemezsem Olmaz" programında Mustafa Sandal'ın SMA hastalarına yönelik sözlerine tepki gösteren eski manken Deniz Akkaya, "SMA hastalarından önce aylardır evde işsiz oturan müzisyenler var önce onlara sahip çıksın" dedi. Deniz Akkaya'nın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında Deniz Akkaya, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası çocuklar için kendisine paylaşım ricası geldiğini, gelen yardım taleplerinin hepsine yanıt veremediği için de suçluluk duyduğunu söyleyen şarkıcı Mustafa Sandal'ın yorumu ekrandayken ünlü şarkıcı için "SMA hastalarından önce aylardır evde işsiz oturan müzisyenler var önce onlara sahip çıksın" dedi.

"ÖNCE DİBİNDEKİLERE SAHİP ÇIKSIN"

Sandal'ın SMA hastası çocuklara yardım konusuyla ilgili "Devletin bizzat bize, sosyal medyaya bırakmadan bu konuyu halletmesi gerekir" sözleri ekrandayken Akkaya, "Işın Karaca ile konuştuk. Çocuğuna mama alamadığı için kendini dolaba asarak intihar eden müzisyen arkadaşlarımız var. Önce dibindekilere sahip çıksın" şeklinde ifadeler kullandı.

MUSTAFA SANDAL NE DEMİŞTİ?

Mustafa Sandal konuyla ilgili "Devletin bizzat bize, sosyal medyaya bırakmadan bu konuyu halletmesi gerekir" demiş ancak "Suriyelilere bulunan para SMA hastalarına neden bulunmaz?" ifadeleri ırkçılık olarak değerlendirilmişti.

Eski manken Deniz Akkaya'nın SMA hastalarına yönelik sözlerine tepki yağıyor

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Deniz Akkaya'nın SMA hastalarıyla ilgili sözleri sosyal medyada da büyük tepki çekti. Twitter kullanıcıları "Deniz Akkaya" etiketi altında paylaşım yaparak tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Eski manken Deniz Akkaya'nın SMA hastalarına yönelik sözlerine tepki yağıyor

Eski manken Deniz Akkaya'nın SMA hastalarına yönelik sözlerine tepki yağıyor

Eski manken Deniz Akkaya'nın SMA hastalarına yönelik sözlerine tepki yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Deniz Akkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (37)

sma:

ben vergimin devlet eliyle smaya milyonlarca euro harcanmasını istemem. Kendi çocuğum olsa da istemezdim. İnsan aptallık derecesinde duygusal bir organizma hayat doğal bir seleksiyondur. bitti.

3
36
yanıtYanıtla
beyin fakiresi:

başına gelmeyen bilemez az da cahilse böyle öter!

yanıt10
yanıt0
Konuk:

BENCE BU YAZDIĞIN YORUMDAN UTANMALISIN..

yanıt12
yanıt0
Bera:

Zerre Kadar Beyne ve vijdana sahip olmayan bir evrimci daha. . .

yanıt2
yanıt0
,,:

aha bı beyınsız daha

yanıt1
yanıt0
hüsnü:

sandal sallamasıda devlete hükümete sallamak çin konuşmuş. . belliki sma hastalarına destek olmak için değil . sandal lafla peynir sandalı yürümez. . akkayada da ona sallamış . iyi yapmış

8
11
yanıtYanıtla
Yedi bela hüsnü:

Oglum bak git

yanıt1
yanıt2
huri:

bi bitmediniz gitti şimdide savunmasız cocuklara mı sardınız

13
2
yanıtYanıtla
ASLAN PARÇASI:

Vücudunu sergileyerek bir yerlere gelen birinden,akıl dolu açıklamalar yapması beklenemez heralde

14
1
yanıtYanıtla
beyinsiz:

ALLAH GÖZÜNÜZÜ DOYURSUN SMA HASTALARI HAKKINDA PROF. DR DENİZ AKKAYA DEĞERLENDİRİLMELERDE BULUNUYOR

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title