Haberler

Eski Fenerli Lugano ve Vederson'un Olaylı Gecesi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin iki eski futbolcusu Lugano ile Vederson, Nişantaşı'nda kızlarla eğlendi, çıkışta ortalığı birbirine kattı.

Fenerbahçe'nin iki eski futbolcusu Diego Lugano ile Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Vederson, Nişantaşı'nda kızlarla eğlendi, çıkışta arkadaşları ortalığı birbirine kattı.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Bir dönem Fenerbahçe'de birlikte forma giyen Diego Lugano ile Gökçek Vederson, yıllar sonra İstanbul'da buluştu. Nişantaşı'ndaki Midpoint'e kızlarla giden ikili, mekanı kapatıp gece 03.30'a kadar eğlendi.

TAKSİCİYİ TARTAKLADILAR

Otoparktan kaçmaya çalışan ekip, mekanın garajına taksi çağırdı. Beklemekten sıkılan taksici parasını isteyince iki futbolcunun arkadaşları tarafından tartaklandı. Futbolcular ile kızlar çıkışta görüntülenmekten kurtulamadı.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökçek Vederson Diego Lugano Fenerbahçe Nişantaşı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

AKEPE SAYESİNDE:

BU SIĞIRLARA PARA KAZANDIRANLAR DÜŞÜNSÜN

13
2
yanıtYanıtla
kaymakçı:

bu 2 hayvana iyi bir sopa atsaydınız.

6
0
yanıtYanıtla
iyiki varsın aziz başkan:

fenerbahcenın yasını tutup üzülmüşlerdir, sürekli formayı öpüp fenere baglılıklarını dile getiriyorları, şimdi sabaha kadar kızlarla içip en sonda ortalıgı karıştırıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title