Haberler

Eski eşler arasında kriz! Şeyma Subaşı, kızının velayetinin kendisinde olmamasına tepki gösterdi

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından kızı Melisa ile bir fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı, "Melisa Miami'de doğdu. O zaman neden Melisa, Miami'de annesiyle beraber yaşamasın" dedi. Paylaşımıyla kısa sürede gündem olan Subaşı, bir video yayınlayarak "Her evladın yeri annesinin yanıdır" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, uzun bir süredir Miami'de yaşıyor. Ara ara kızı Melisa'yı görmek için Türkiye'ye gelen Subaşı, dün sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

"MELİSA ANNESİYLE BERABER YAŞAMALI"

3,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı, "Melisa 8 sene önce Miami de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami'de annesi ile beraber yaşayamasın. (Gerçekten derine inince tabi ki de nedenini biliyorum ama) Kararı tek başına veremiyorsun işte" notunu ekledi.

"HER EVLADIN YANI ANNESİNİN YANIDIR"

Paylaşımında kızının velayetinin olduğu eski eşi Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptığı düşünülen Subaşı, Instagram hesabından bir video yayınlayarak şunları söyledi: "Her evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inince bir kaç saat daha anlatmak gerekir gerek yok. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Miami'de burada okula gidebilir. Kızımı pozitif ve mutlu büyütebilirim. Ben burada aile kurmayı tercih ediyorsam benim kızım da benim yanımda olmalı, benimle yaşamalı."

Eski eşler arasında kriz! Şeyma Subaşı, kızının velayetinin kendisinde olmamasına tepki gösterdi

Eski eşler arasında kriz! Şeyma Subaşı, kızının velayeti üzerinden Acun Ilıcalı'ya fena yüklendi

Eski eşler arasında kriz! Şeyma Subaşı, kızının velayeti üzerinden Acun Ilıcalı'ya fena yüklendi

Eski eşler arasında kriz! Şeyma Subaşı, kızının velayeti üzerinden Acun Ilıcalı'ya fena yüklendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (11)

tarafsızgörüş:

Doğru söylüyorsun da Senden anne olursa !

99
4
yanıtYanıtla
mirza kartal:

ÇOCUĞA KÖTÜ ÖRNEK OLMASAYDIN ÇOK İYİ LAKİN ,ŞİMDİYE KADAR AKLIN NEREDEYDİ DİYE SORMAZLARMI ANNELİK DOĞURMAKLA OLMUYOR MALESEF

95
4
yanıtYanıtla
ferfer :

sen napacan çocuğu fotoğraf çekimlerinden fırsat bulacanda çocuğa bakacanda ohoooooo boşver sen sevgililerinle dünya turuna devam sen bakamazsın öyle bi kabiliyetin yok

95
3
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

O vakit kızına iyi örnek ol bacım

93
2
yanıtYanıtla
Zaky:

Aylik 100.000 e kizini takas etmeden dusunecektin anne oldugunu.. bunu takip edipte begeni yapan mallar kim acaba

86
4
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Şeyma gibi kadından anne olmaz. Kadın uluslararası geziyor.

79
3
yanıtYanıtla
Fatih :

Sen annelik vasfı taşımıyorsun ama onu nasıl yapıcaz? Yanında sürekli farklı adamlar oluyor. Bu kız seni annesi bilecekse gelecekte nasıl bir birey olur Allah korusun.

66
6
yanıtYanıtla
ferfer :

aylık nafaka az gelmeye başladı demekki daha çok istiyor

63
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

BU TIPLERIN COCUK YAPMALARI BILE HATA

9
1
yanıtYanıtla
Mehmet İsa Civan:

Çocuğa kötü örnek oluyorsun. Ben olsam çoktan çocuğu senden almıştım.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title