Haberler

"Eski Eşim Kızımı Zorla Alıkoyuyor"

Güncelleme:

Gülbin Vardar, Yeliz Yeşilmen'le evlenen eski eşi Adanalı işadamı Ali Uğur Akbaş'ın velayeti kendisinde olan kızını zorla alıkoyduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

'alayına Gider' isimli single sahibi şarkıcı Gülbin Vardar (31), manken-oyuncu Yeliz Yeşilmen'le evlenen eski eşi Adanalı işadamı Ali Uğur Akbaş'ın velayeti kendisinde olan kızını zorla alıkoyduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. İstanbul'dan avukatıyla birlikte gelen Gülbin Vardar, karakol karakol dolaştı. Elinde kızı Aslı Aleyna'nın (10) fotoğrafıyla gözyaşı döken Gülbin Vardar, "Kızımı bir aylığına babasının yanına göndermiştim. Ama aradan iki ay geçti, kızımı göndermedi. Telefonla veya bir başka şekilde de ulaşamadım. İstanbul'da okula başlaması gerekiyor. Zorla alıkoyduğu kızımı almadan asla dönmem" dedi. Şikayet üzerine polis ekipleri verilen adreslere gitti, ancak kız çocuğunu bulamadı. 2 çocuk annesi Gülbin Vardar ile 3 yıl önce yollarını ayıran Ali Uğur Akbaş ise zorla alıkoyma iddiasının gerçek dışı olduğunu savundu. Akbaş, "Kızım Adana'da kalmak, benim yanımda okumak istiyor. Özel bir okula da kaydını yaptırdım. Zorla tutma gibi bir durum yok" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title