Haberler

Eski bakan Rifat Serdaroğlu'nun Erdoğan hakkındaki tehdit içerikli sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı

Güncelleme:

Katıldığı programda açıklamalarda bulunan eski Sağlık Bakanı Rifat Serdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullandı. Serdaroğlu, ''Sen şah değilsin, padişah değilsin, sultan değilsin. Aklını başına al kardeşim. Hiçbir dikta heveslisi insan hiçbir tek adam yatağında ölmemiştir" derken, açıklamaya sosyal medyadan tepki yağdı.

Daha önce belediye başkanı, milletvekili ve sağlık bakanı olarak görev yapan Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, TELE 1'de katıldığı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullandı.

"HİÇBİR TEK ADAM YATAĞINDA ÖLMEMİŞTİR"

'Boğaziçi Direnişi Sürüyor' başlığı altında değerlendirmelerde bulunan Serdaroğlu, "Sen şah değilsin, padişah değilsin, sultan değilsin. Aklını başına al kardeşim. Yarın yapayalnız kalacaksın. Bunların tarihte onlarca yüzlerce örneği var. Hiçbir dikta heveslisi insan hiçbir tek adam yatağında ölmemiştir" dedi.

"İÇİMİZDE SİZİN İÇİN MERHAMET KIRINTISI BIRAKIN"

Açıklamalarına devam eden Serdaroğlu, "İçimizde sizin için merhamet kırıntısı kadar yer bırakın ki ilerde acıma duygumuzu size karşı gösterebilelim" ifadelerini kullandı. Serdaroğlu'nun yaptığı bu skandal çıkışa ise sosyal medyadan tepki yağdı.

RİFAT SERDAROĞLU KİMDİR?

Rifat Serdaroğlu, 1948 yılında İzmir Bergama'da doğdu. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Adalet Partisi Bergama İlçe Başkanlığı yaptı. 1977'de aynı ilçede belediye başkanlığı yaptı.

1984 yılında DYP İzmir il teşkilatının kurucuları arasında yer aldı. 1985'te ilk kongrede il başkanı seçildi. Parlamento öncesinde serbest çiftçilik yaptı. 1991 Genel Seçimlerinde İzmir 3. bölgeden milletvekili oldu.

1993 yılında Tansu Çiller kabinesinde Sağlık Bakanı olarak görev yaptı. DYP'de yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı ve teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Daha sonra ANAP'a geçen Serdaroğlu, yeniden İzmir milletvekili seçildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Milletvekili Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title