Haberler

Eski Adana Demirspor Kulübü Başkanı Atılgan'ın Basın Toplantısı

Tff 2. Lig Yükselme Grubu Takımlarından Adana Demirspor'un Eski Kulüp Başkanı Adem Atılgan, Adanaspor-etimesgut Şekerspor Maçında Misafir Takım Taraftarlarını Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir'in Organize Ettiğini Belirterek, Kendisinin Olayla Hiçbir Alakasının Olmadığını Söyledi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Adem Atılgan, Adanaspor-Etimesgut Şekerspor maçında misafir takım taraftarlarını Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir'in organize ettiğini belirterek, kendisinin olayla hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

Atılgan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC) düzenlediği basın toplantısında, Adanaspor-Etimesgut Şekerspor maçını, misafir takımın bulunduğu kale arkasında izlediği için eleştirilere maruz kaldığını ifade etti.

Kendisinin Adana Demirsporlu olduğunu ve bunun ölene kadar böyle devam edeceğini vurgulayan Atılgan, "Her ne olursa olsun Adanaspor bizim kardeş takımımızdır. Kimse gereksiz spekülasyonlar yaratmasın. 4 Mayıs'ta önemli bir derbi maç yapağız. Kimse önümüze geçmesin. Her iki takımımız da el ele bir üst ligi çıkacak" dedi.

Adanaspor-Etimesgut Şekerspor maçında yaşananların Adana Demirspor'a mal edilmesinin yanlış olduğunu, Adana Demirspor'un büyük bir camia olduğunu, böyle küçük işlerle uğraşmayacağını ifade ederek, "Adanalı'nın Adanalı'dan başka dostu yok. Kimse kardeşi kardeşe kırdırmaya kalkmasın" diye konuştu.

Etimesgut Şekerspor'un kulüp başkanı Hızır Demir'in Adana'daki akrabalarına rica ederek Adanaspor maçında takımlarını destelemelerini istediğini kaydeden Atılgan, "Bu maçta taraftar organizasyonunu Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir yapmıştır. Demir, akrabalarının tüm masraflarını karşılayarak maçta takımlarını desteklemelerini istediğini öğrendik. Bu nedenle biraz kalabalıklardı. Bu taraftarların Adana Demirspor taraftarı olduğunu söyleyenler var, bu doğru değil. Ayrıca beni de misafir takımın bulunduğu kale arkasında maçı izlemişim diye kınayan arkadaşlar var. Ben 30 yıldır aynı yerde maçları izliyorum" dedi.

Atılgan, her iki Adana takımının da şampiyonluğa doğru ilerlerken yaşanan bu olayları doğru bulmadığını da kaydetti.

(FK-MT-S) 23.04.2008 16:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title