Haberler

Eşini bıçaklayarak öldüren 70 yaşındaki adam, balkondan atlayarak canına kıydı

Güncelleme:

Kartal'da eşiyle tartışan 70 yaşındaki adam, 68 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürdü ardından da 4. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Kartal Esentepe Mahallesi Leman Sokak'ta 11.00 sıralarında 70 yaşındaki L. O., tartıştığı eşi Z.O.(68)'u bıçaklayarak öldürdü.

İNTİHAR ETTİ

Ardından dördüncü kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Olay yerine sağlık ekibi ve polis ekipleri ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaşlı adamın ve eşinin hayatını kaybettiğini belirledi. Haberi alarak çalıştığı iş yerinden çıkıp olay yerine gelen çiftin oğlu gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (6)

çıldırmak işten değil:

Alın size bir sıkı sokağa çıkma yasağı neticesi daha. biraz daha sıkın bu milleti daha neler göreceğiz

18
24
yanıtYanıtla
TYRTY:

sen ne diyorsun efendi

yanıt0
yanıt3
Gerçekler !:

Bakın eleştirmiyoruz , aslında hakkımız ama eleştirirsek hain oluyoruz . !Evet bir salgın var bunu herhangibir şahıs , parti vs. yapmadı ! Ama önlemleri şahıslar aldı. Doğru bir kararmıydı ? Evet . Ama bu kadar değil ! Türk milletinin huyu , suyu ortada bu yaştaki insanları bu kadar sıkı eve hapsetmek zaten onları öldürmek anlamına geliyor. En azından Sokağa çıkma yasağı varken bu insanlara bir kaç saat dolaşma hava alma imkanı sağlanmalıydı . İnsanız hepimiz !

13
3
yanıtYanıtla
WWW:

sen ne anlatıyorsun efendi

yanıt2
yanıt9
Asel asel:

Tovbeler olsun 70 yasinda dede ne yaptin ya cok uzucu cokk Allah rahmet etsin ikisine de afettsin dedeyi hem intihar etti hem katil oldu...

2
0
yanıtYanıtla
sukru72:

Hatırlarsanız YouTube de bir videoda yaşlı adam eşine sıkılıyorum diyor eşine ona dışarı çık diyor adam ceza yerim deyince o zaman otur diyen eşine sıkılıyorum demesi üzerine kadın kocasının ensesine tokatı yapıştırıp "şerefsiz ben sıkılmiyorum o sıkılıyor" demişti. Bu ülkede gerçek budur 2 gün dışarı çıkmayın eşiniz size saldırmazsa görürsünüz...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title