Haberler

    Eses Kötü Gidişe Son Verme Amacında

    Türkiye Kupası finalisti Eskişehirspor, Süper Lig'den düşmesine kesin gözüyle bakılan konuğu Kayserispor'dan üç puan kapma peşinde.

    MUHTEMEL 11'LER

    Ruud Boffin

    Kamil Ahmet Çörekçi

    Jerry Akaminko

    Sezgin Coşkun

    Tarık Çamdal

    Raheem Lawal

    Erkan Zengin

    Hürriyet Gücer

    Özgür Çek

    Diomansy Kamara

    Henri Bienvenu

    Sinan Bolat

    Levent Gülen

    Henrique Sereno

    Alexandros Tziolis

    Abdullah Durak

    Srdjan Mijailovic

    Ondrej Vanek

    Okay Yokuşlu

    Pablo Mouche

    Mert Nobre

    Diego Biseswar

    ESKİŞEHİRSPOR

    KAYSERİSPOR

    CEZALI - Yok

    CEZALI - Ömer Bayram

    SAKAT - Diego Angelo

    SAKAT - Yok

    UZMANINDAN SKOR TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!

    TIKLA: BU OYUNCULARA DİKKAT!

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    Eskişehirspor evinde 3 maçtır kazanamıyor, toplamda 6 maçtır kazanamıyor.

    Kayserispor toplamda 4 maçtır kazanamıyor.

    Aralarında oynanan son mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

    Eskişehirspor ile Kayserispor, Eskişehir'de 11 kez karşılaştı. Bu maçların 7'sini "kırmızı şimşekler", 4'ünü de Kayserispor kazandı. Siyah-kırmızılıların Eskişehir'deki maçlarda attığı 14 gole karşılık, Kayseri temsilcisi 7 gol kaydetti.

    Eskişehirspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yaptığı 23 maçın 13'ünü kazandı.

    İki takım, yarın saat 15.30'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Türkiye Kupası Eskişehirspor Kayserispor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title