Haberler

Erzurum'da Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Güncelleme:

Ankara ve İstanbul'da meydana gelen bombalı terör eylemlerinin ardından Erzurum Emniyet Müdürlüğü, olası terör saldırılarını engellemek için şehirde alarm durumuna geçti.

Ankara ve İstanbul'da meydana gelen bombalı terör eylemlerinin ardından Erzurum Emniyet Müdürlüğü, meydana gelecek olası terör olaylarının önüne geçmek için kentteki güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çıkardı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Edindiği bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü, kentte meydana gelebilecek olası terör olaylarının önüne geçmek için kent merkezinde güvenlik önlemlerini arttırdı.

EN İŞLEK CADDE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Akşam saatlerinde kentin en işlek yerlerinden olan Cumhuriyet Caddesi, ara sokaklarıyla birlikte araç trafiğine kapatıldı. Trafiğe kapatılan mevkilerdeki polis ekiplerinin çelik yelekli ve ellerinde uzun namlulu silahla beklediği gözlendi.

ŞÜPHELİ ARAÇLARDA İNCELEME YAPILDI

Kentin giriş ve çıkış güzergahlarında da arama noktaları oluşturan polis ekipleri, gün boyu 155 Polis İmdat Hattı'na gelen çağrıları da değerlendirerek, şüpheli olarak ihbar edilen araçlarda inceleme yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (192)

BİTLİSLİ:

Erzurum fenadır şakaya gelmez 4 sene ünv okudum orada adamlar cok milliyetci hdp terör eylemi yaparsa orada hiç şansları yok bunu samimi olarak söyleyebilirim kendilerine yazık eder

127
63
yanıtYanıtla
mert:

ne olursa olsun onlar kürt düşmanı

yanıt14
yanıt63
KENAN:

MERT Rumuzlu Hdpli ermeni baş Kürt düşmanı sizlersiniz. Kürdün en büyük düşmanı Hdpkk terörüdür

yanıt71
yanıt8
Erzurumlu.:

Sevgili hemşerilerim burada erzurumlulari karalamak isteyenlere pirim vermeyin.hepsi hdppk li ve dinsiz aşırı solcular, kimseye kendimizi anlatmak zorunda degiliz. Bizleri tarih biliyor 3 - 5 capulcuyla uğraşmayı bırakın onlar takilsin

117
34
yanıtYanıtla
bitlis13:

baksana korkudan kimse caddeye çıkamamış yakında kürtlerin uşaklığını yapacaksınız merak etmeyin satılmış dadaşlar. .

31
80
yanıtYanıtla
ilker...:

eteğini giy ve kanalizasyona gir bitlisli :D

yanıt64
yanıt14
daşsi:

lan bitlis sen kimsin dadaşa laf ediyon lan

yanıt29
yanıt9
tc:

siz şimdi o zaman türk lerin uşaklığını mı yapmiş oluyorsunuz bitlisli

yanıt20
yanıt4
Dadaşa Selam:

dadaşlar oktan fırlarsa gireceği yeri iyi bilir merak etmeyin milliyetçilik ruhumuz zirve şükürler olsun . .

yanıt18
yanıt8
ADIYAMANLI ABUZER:

BITLISLI OLMUYOR AMA DADASLAR COK YUMUSAKTIR HAMAM OGLANLARI GIBI KIZLARIDA ISTEKLIDIR GEVLERINDE CALISAN KADINLAR GIBI ONLARA LAF SÖYLETMEM BEN

yanıt4
yanıt11
Tüm 192 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title