Haberler

Erzurum Başarılı Cerraha 'El'veda Hd

Başarılı cerraha 'el'vedaErzurum'un Köprüköy ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden El Cerrahı Operatör Doktor İbrahim Avşin Öztürk için tören düzenlendi.

Başarılı cerraha 'el'veda

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden El Cerrahı Operatör Doktor İbrahim Avşin Öztürk için tören düzenlendi. Hastane çalışanları, genç doktoru gözyaşları ile memleketi Adana'ya uğurladı.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar, anne Sündüz Öztürk, baba İsmail Öztürk, eşi Gülşah Sultan Öztürk, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 2016 yılında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde el carrahı olarak göreve başlayan İbrahim Avşin Öztürk (33) kısa sürede başarılı operasyonlarla adından söz ettirdi. Hastane çalışanları, yönetimi ve hastaları tarafından çok sevilen evli ve bir çocuk babası Öztürk, Kars'ta bir arkadaşının iftar davetinden dönerken 3 Haziran günü saat 13.30 sıralarında Erzurum'un Köprüköy ilçesi yakınları bir TIR'a arkadan çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi. Hastanenin önünde düzenlenen törende anne, baba ve eşi genç doktorun Türk Bayrağına sarılı tabutuna kapanıp uzun süre gözyaşı döktü. Acılı anne Sündüz Öztürk, Seni topraklar sıkmasın kuzum. Peygamberimize komşu olsun. Oy kuzum, Allahım mekanını cennet etsin. Ben seni bir daha nerede bulacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin diye ağlaması yürekleri yaktı.

Törenden sonra omuzlara alınan Avşin'in tabutu memleketi Adana'nın Kozan ilçesine gönderilmek üzere ambulansa konuldu. Anne oğlunun tabutuna son bir kez daha sarılıp törene katılanlardan helallik istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köprüköy Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title