Haberler

Erzincan Tso'nun Yeni Başkanı Muhittin Kalbur Oldu

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat’ın 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olması ve 10 Şubat 2015 tarihinde istifa etmesi nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı için 12 Şubat 2015 tarih ve 89 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında yapılan Başkanlık seçiminde Muhittin Kalbur oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat'ın 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olması ve 10 Şubat 2015 tarihinde istifa etmesi nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı için 12 Şubat 2015 tarih ve 89 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında yapılan Başkanlık seçiminde Muhittin Kalbur oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Başkan Muhittin Kalbur'un yardımcılıklarını ise Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Köse ve Hüseyin Sekmen yapacak. Diğer yandan eski Başkan Selçuk Polat'tan boşalan ve sekize düşen Yönetim Kurulu üye sayısı, yedek üyelikten asil üyeliğe getirilen Ercan Söğütlüpınar ile tekrar dokuz oldu.

Yapılan başkanlık seçiminin ardından akşam yemeğinde bir araya gelen eski Başkan Selçuk Polat ve yeni Başkan Muhittin Kalbur ile Yönetim Kurulu Üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı vererek; yaklaşık iki yılıdır Erzincan esnaf tüccar ve sanayicisine en iyi hizmeti vermeye çalıştık, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz vurgusu yapıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Polat Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title