Haberler

Erzincan TSO'dan İhtiyaçlı 720 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Güncelleme:

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Erzincan da öğrenim gören ihtiyaçlı 720 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Erzincan da öğrenim gören ihtiyaçlı 720 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.Erzincan TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile koordineli olarak belirlenen ihtiyaçlı 720 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, "Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri'nin belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla kırtasiye yardımında bulunduk.Öğrencinin en çok ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemelerini almaları için 50 TL değerinde kırtasiye yardımı yapılmıştır.En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu da kaydeden Polat, eğitime gerekli harcamayı yapamayan toplumlar çağın gerisinde kalmaya mahkumdur.

Çocuklarımızın geleceği bizlerin sorumluluğu altındadır.Biz onlara elimizden geldiğince fırsat sunmalıyız ki onlar da bizi gururlandırsınlar, başarılarına başarı katsınlar" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Polat Erzincan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title